30 August 2009

...Bile Sang Kekasih Memujuk..~

N3 takde kene mgena ngan tajuk..eheheh
Korg kan..bile merajuk..pasangan korg sedar tak..
Ade sesetengah pasangan tak tau pun bile kekasihnya merajuk...
Tu di kire pasangan tak peka..heheheh..

Aku??..Bie senang je nak tau bile aku merajuk..huhu
Org pesen aku ni jenis yg kuat bercakap..
Jumpe je mesti aku akan cakap non-stop..
Melainkan aku saket or marah..yes..aku tak bercakap..
So senang la Bie nak tau aku merajuk ke marah ke saket ke..

Tp kan..merajuk lelame ngan Bie tak besh oo..
Rse cam..tak gembira je idup aku nnti...hahahahha..[gedikssss...]
Plg lme aku pernah merajuk 2 ari je..[kire plg lme la tu..huhuh]
Lgpun lelaki ni ade limit tau klu dia nak memujuk..
Pujukan ke-3 adalah terakhir..klu msuk pujukan ke-4..alamatnya..lantak pi la..
Info ni aku dpt time aku g kursus kawen dulu..huhuhu...

Kdg2 bile tgk Mama merajuk ngn Papa cam kelakar lak..hehehe
Tak senonoh yer anak..hahahaha
Aku pernah la tgk Atok aku pujuk Mak Wan aku..
Pergh..bantai gelak cucu-cucu dorg ni...heheheh..tp so sweet...
Actually merajuk ni leh merapatkan perhubungan tau..
Lantak la org nak ckp..
"Buruk org tua2 merajuk..."
Tp bg aku, tu tak buruk..tp sweet..hehehe

So pada mereka yg kuat merajuk..teruskan sifat anda..hehe
Sje je nak share citer..coz aku da takde idea nak citer..
Bulan pose ni keje bertubi-tubi..
Aktiviti blog aku terbatas la..huhu..sedih...

...pssst....rindu kat Opah Bie..skg dia tgh saket...sedih...huhu...



...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

haaaa...
kalo ifa majok..
ifa kata kat syed..akak yg ajar..
hik2.....

mAr@ZiEy said...

Ifa..
Amboi Ifa..takpe2..nnti akk ajr Syed lak camner nak pujuk Ifa..hehe