03 August 2009

...Kemaafan Perlu Ke??...~

Ni nak citer ckt ni..
N3 sblm2 ni aku ade citer tntg Mr X kan..
So boses da bincang..Mr X di tetapkan jawatan yg di sandang skg..
Di department yg sme..so ade la perubahan terhadap Mr X..
Maybe selepas pentarbiyahan dr boses kot..huhu

Ok..ni nak citer about samwan yg aku geram ni..
Da lme da aku geram..actually dulu dia bikin panas je ati ni..
Tp panas aku mulai sejuk..tp bertukar geram..
Last Sunday dia ttbe anta SMS..
"Awk..sy mintak maaf byk2 segala perbuatan sy pd awk,hrp awk dpt maafkan sy"
Aku bukan sekejam yg di sangka tp...
Byk sgt fitnah ko lemparkan pd aku..perlu ke aku maafkan ko..

Yes..mmg Nabi pun ampunkan umat..tp aku bukan Nabi yg bersih dr segala dosa
Sakit di sanubari tetap terasa walaupun aku terpaksa berdepan ngan mcm2 peel manusia
Fitnah dr mulut manusia yg benci ngan kter mmg tajam di rasai..
Tp sejahat2 aku..tak pnh memfitnah org yg pernah bikin ati ku panas..
Tp akhirnya samwan yg aku geram tu sedar akan kesilapan yer..
Tp..perlu ke aku maafkan dia..selepas pe dia wat kat aku..
Fitnah sne sini..buat org pk aku tak layak di panggil kawan..

Kesedaran mmg akan muncul jua lps samwan tu da fade up fitnah aku..
Byk sgt kesilapan yg pernah ko wat kat aku..
Tduh mcm2..smpai aku gado ngan org yg tak di sangka akan aku bergado..
Damn it..aku mula rse sedih ngan kesilapan ko..
Sedih sbb aku tak dpt maafkan ko kawan..
I'm Sorry..aku tau mereka2 yg terasa akan baca N3 ni..
Tp tulah hakikat yer..aku tak dpt maafkan insan yg pernah aku anggap kawan baik..

Emotional lak aku ari Isnin ni..
Akhirnya mereka2 tu sedar akan kesilapan yer..
Org yg teraniaya akan terbukti akan kebenaranya jua..huhu..

Ok..no more tears..no more hurt feeling..
I Love all my frenz..tak kesah la dia jht ke baik..
Tp maaf bukan senang utk aku berikan pd frenzy frenz yg berbuat jht pd ku..

...XOXOXOXOXO...

Scroll Text - http://www.marqueetextlive.com

No comments: