11 August 2009

...Kengantukan Teramat...~

Olaa..korg..gue ngantuk bangat sik..
Smlm gue enggak buleh tido..
Ni sume gara2 citer antu Shutter..

Actually aku tgk citer tu ari Ahad..
Tp seram yer smlm bru muncul..cisi..
Serius beb..mmg menakutkan..
Aku ni tak pernah lak tgk citer antu then terus takut klu nak tdo..
Tp smlm ntah..maybe terbayang-bayang muke antu tu..haha


Shutter ni aku tgk kat Star Movie..
Citer tntg seorang photografer yg setiap kali amik gmbr kuar cam cahaya lain..
Bak kata penilaian org2 Photografer..cahaya roh..hehe
Korg bayangkan selama dia idup..roh antu tu tinggal kat belakang photografer tu..
Smpaikan nak check up berat badan 2x ganda berat seorang manusia biasa..

Ala..aku terangkan bukan korg paham sgt..aku pun tak phm sgt pe yg aku terangkan..hehe
Korg tgk je la citer tu..
Aku suke tang heroin dia..cun..hehe..
Citer ni kombinasi anta omputih ngan org Jepun..hehe

So bile smlm tak ckup tdo..
Arini kengantukan melampau la..hahaha
Gue nak tdo!!!!..gue ngantok..
Leh tak nak balik tdo..da ckup tdo, bru datang keje..hehe
Pssstt...boses takde ni..miahahahah...


...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

SyaNa said...

hehee
sape suh tgk cite antu??
mmg takot cite tu
tgk2 kt cermin nmpk dia dokung antu
skrg ni kalo sakit tengkuk hati2 tau
kekkeee

mAr@ZiEy said...

tu la..gile la..
saket tengkuk igtkan mmg saket coz dok amik gmbr je..rupe2 yer ade antu dok kat ats..