05 August 2009

...Makan dan Makan..~

Olaa...N3 Auto Publish ok..
Aku di jangka sibuk teramat pd arini..so better aku Auto Publishkan N3 ni
Ni citer tntg lunch time aku..
Aku berpergian lunch bersama MEREKA..
Sape MEREKA tu..
Aku..En Rahman..Yati..En Azraen..

+ Menu Book..+

+ Nasi Bariani Daging..[hak milik aku..hehe..Fresh Orange lupe snap..hehe] +

Why berempat je..
Ktorg wat personal farewell utk En Azraen & Yati..
Dorg akan meninggalkan Sapura pd tarikh yg sme..huhuhu..bpe ek..10 Ogos ek..
Aku ngn En Rahman kuar awal..bjet leh la balik awal..tp meleset sama sekali..hehe
Ktorg g jemput tetamu terhormat di opis hok se lagi..

Kami makan di JM Bariani..[3rd time aku msuk situ..hehe]
Variety makanan da bertambah..ok..but..spoil tntg layanan..
Ade la sorg mamat bangla ni..[aku anggap dia mamat bangla coz ade iras2..]
Ktorg order desert Cut Fruit..lme gler tak smpai2..
Rupe2 nya mamat bangla tu tak amik order ktorg..Damn It..

Then bile mtk bil pun sme..
Lme tol tggu..last2 pg kaunter je..
So pd u guys nak pg JM Bariani..jgn lah amik order kat mamat bangla tu..
Keje kalut sgt2 then pelupa...
Alhamdulillah ade la kenyang..sebenarnya aku lapo gler dr smlm tak mkn..
Ttbe lunch mkn luar...tu yg kenyang semacam tu..cam ular sawa..hehe

+ En Rahman & En Azraen..[snap dr cermin je...hehe..] +

Ade la picca gediks SEWEL aku..
Mentang2 dok sblh cermin..snap sakan la picca aku..hehe
Tp berjaya dpt 2 je..yg lain tak lawa..[cam la 2 tu lawa sgt..perasan sungguh..]

+ Cubaan Pertama +

+ Cubaan Kedua..+

...XOXOXOXOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

No comments: