08 August 2009

...Movie Lagi..~

Time break Solat Jumaat..
Kat opis aku ni line clear gler..
Sorg pun takde..kuar..klu yg kaum pompuan la..kaum adam..g masjid

Kebetulan cuaca agak sejuk..pepagi da hujan lebat kan..
Mood nak kuar mls..aku lyn movie yg ado dlm PC ni..
Siap2 tapaw makanan..dok dpn PC..
Tak senonohkan..mkn dpn PC..haha..
Camtu la aku..line clear beb..


Goal 2: Living The Dream
Byk kali aku tgk movie ni..
Tak pnh jemu..aku jatuh hati berulam nasi ko tgk Santiago Munez tu..hahah
Ensem sgt2..da la ensem..kacak lak tu..tambah2 lg bdn dia..ummmppphh...hahahha
Tp spoil ade Asma..haha..ade ke International Football player saket Asma..haha
Actually time Goal 1 ade tunjuk camner dia leh masuk team Newcastle..hehe
Spe yg follow that movie tau la cmner citer yer..

Movie Goal 2 ni aku byk skip..
Aku tgk part2 yg besh je..yg tak besh..aku skip..hahah
Da abis tgk citer Goal 2..aku bukak lak citer lain..hehe


Bring It On : In It To Win It..
Korg caye tak aku mmg minat citer2 cheerleader ni..
Pernah aku tgk Bring It On: All or Nothing..
Smpai aku msuk keje lewat..gara2 nak tgk citer tu smpai abis..haha
Tu dulu punyer citer la..hahaha

Serius besh citer ni..
Aku rse citer ni famous..tp klu sape2 tak tau citer ape ni..
Agak korg npe korg tak tau..hahahah..teeeetttt[kejam kan..hehe..]

Next week nak tgk citer ape ek..
Oppssss...lupe aku g umah bakal Mak Mertua ku..hehe
Aku bercuti sakan di Perak!!!!!..
Ok kengkawan Perak ku..jgn lupe cari muka aku..heheh..

...XOXOXOXOXOXOXO...


mAr@ZiEy

No comments: