04 August 2009

...Yes,Kene Marah..~

Aku suke klu Bie mrh aku..
Marah tu tandanya sayang..hehe
Pesal aku kene marah..hehe

Kelmarin aku g online hotel ngan chalet yg ade..
Oppsss..aku akan berholiday tak lme lg..hehe
Di mana..Dgn siapa..akan ku cerita kemudian ok..
Back to normal story..
Aku semangat cari..then jumpe la 1 tempat ni..melalui agen pelancongan..
Aku berbalas email la ngan agen tu..[nak call tkut..hahah..]
Sekali agen tu call aku..gtau hotel ngan chalet yg ade hampir full..

Aku da kalut..klu hampir full..nnti aku nak tdo mne..
So bincang punya bincang..aku berjaya dpt 1 chalet yg ckup cantik lg besh..
Dekat betul ngan pantai..hehe
Terus call Bie..
"Bie..Chinta da dpt chalet online..agen tu suh bank in deposit coz hotel ngan chalet hampir full"
"Tak yah la bank in dlu..byr kat sne je..nnti kene tipu"
"Ala..klu tak deposit dorg tak reserved bilik tu.."
"Jgn degil..Bie ckp jgn bank in..klu Chinta bank in gak siap.."..[garang tu..]

Tp aku ni degil thp gaban..
Lunch time..aku g bank in deposit bilik tu..tak byk pun..at least ade la deposit..
Da bank in aku tak call Darling Seksi aku tu..
SMS je..haha..tkut beb kene bebel..
"Bie..Chinta da byr deposit RMxxx kat acc company agen tu.."
Bie just balas..
"Kene tipu tanggung sendiri.."

Aku igtkan smpai situ je mrh dia..
Malam tu..kene marah lg aku..hahahah..
Aku senyap je..mls nak bergado..tp..
Aku berjaya pujuk Bie Darling Seksi ngan jayanya..hahah

Aku da berjaya booking bilik time aku holiday
Yes..tak sabar nak berholiday..
Da booking bilik..terus apply cuti..
Sekali bos aku ternampak lak invoice deposit bilik aku tu..
"U nak g holiday ke..kat mne.."
"A'ah..bercuti kat xXxX je..ehe.."
"I da lme tak g sne..jap I check tempat holiday U..klu besh I pg.."
Serius beb..bos aku tlg aku searchkan tmpt holiday aku tu..
Siap gtau aku..nnti da smpai sne g sini situ..heheheh..
TQ Bos..Bos la plg sporting..
"Sy nak apply cuti ni..tlg approve kan ek.."
"U nak cuti..I pun nak cuti la..tlg printkan 1 form cuti.."
See..betapa besh yer dpt bos camtu..hehe

...XOXOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

No comments: