12 September 2009

..Mimpi Rindu..~

Last nite..aku bermimpi..
Tp..sume mimpikan adalah permainan tido..
Tp..tak semua mimpi adalah permainan tido..kdg2 mmg realiti..
Ok..back to story..

Aku bermimpikan arwah pakcik aku..
Aku tak suke situasi camni..[maybe dia pakcik aku yg plg besh kan..]
Cik Puad adalah pakcik aku yg selalu kejut anak2 sedara dia bgn time pg raya..
Mmg ktorg akan tdo lewat time mlm raya tu..mklumlah..keje byk nak wat..
So..Cik Puad lah akan jd alaram bergerak ktorg..

Cara dia kejut mmg besh..
Dia akan amik kain..gentel2 then main2 kat telinga ktorg...
Da tentu akan gelikan..then dia akan pggil..
"Kakak..bgn..da raya ni..bgn kakak.."..
Aduh...I will miss that sound...
Sedih gler..sedih sgt2..

Aku bermimpikan Cik Puad kejutkan ktorg time pg raya..
Damn...tak suke..leh meleleh air mata aku time tdo..
Serius..bile sedar je..air mata da mengalir..adoiii...
Sedih aku..sedih2..raya thn ni ibarat beraya tanpa penghibur..
Tak suke..dia la tokey bunga api..dia la tokey pelita..semagat raya mmg dr dia..
Tp..semangat raya thn ni suram..serius suram..

I'm Really Miss Him..
"Bie..Chenta mimpikan arwah Cik Puad.."
"La..mesti sebelum tido teringat kat dia ni"
"A'ah.."..[sambil meleleh air mataku..]



...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

No comments: