30 September 2009

..New Day with New Layout..~

Actually sejak last day puasa lg aku nak tukar layout..
Tp masa tidak mengizinkan..[malas sebenarnya..hehehe]
Sekali ntah macam mana semangat nak tukar layout ni berkobar-kobar lak..
So..dgn semangat yg ade lg kental..cewah..

Akhirnya bersalin jugak kulit blog aku ni..
Walaupun nampak agak menyakitkan mata..
Color agak striking..tp ku gagahkan jua menyiapkan layout ni..
Tukar sne sini..tmbah sane sini..
Siap gak..smpai aku privatekan blog ni tak mau bg org tgk..haha..

Ade beberapa masih dlm pembaikan..[tol ke ayat aku ni..]
Tp tak pe la..ku tampilkan juga layout baru blog aku ni..
Maybe ade some user yg ade masalah nak browsing myBlog..rsenya lah..
Tp..still leh bukak kan..
Nyway..enjoy with mynew layout ok..

...XOXOXOXOX...

mAr@ZiEy

4 comments:

aRe_uDear said...

wahahaaa... tantik2x.. bersalin bagai nmpaknyer rayer nih hahaa..

mAr@ZiEy said...

Are_U

TQ So Much..hehe..blog pun nak ade kene pkai bju raya tau..hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

layout yg menarik
tahniah2

mAr@ZiEy said...

Yanie

TQ2..