03 September 2009

...Perkenalkan..~


Perkenalkan adik bongsu Bie..[ttbe kan..hahahah]
Iskandariah...ooppsss..salah..Iskandar..
Seri Iskandar kat Perak tu sempena nama dia la..hahahah..just kidding..
Pesal pe ttbe aku tepek muka bakal adik ipar kesayangan aku ni..[oohh..ttbe]

"Kak, npe gmbr sy dpt Tongsun takde dlm blog akk..tak aci la ni.."
"Klu akk tak letak gmbr sy, sy merajuk.."..[amboi2 ko...nak merajuk ngan aku lak]
Ko igt blog aku ni tempat menjaja muka ko ke..miahahahahha

Actually gmbr tu time aku berholiday kat Pangkor..
Time singgah umah Bie..kebetulan si Is tgh mancing ikan kat Sungai Perak..
Ate..teman pg la tgk..
1st time ok tgk ikan gedabak besar cmtu..[jakon la konon nya tu..]
Klu g mancing ngan Bie..takat ikan besar betis aku je..hahaha...[cop..besar ke betis aku..teeett]

Ya..ikan sebesar tu adalah ikan Tongsun..seberat lebih 10kg..
Gile besar and berat..
Time dorg nak naik kan ikan tu..pergh..sampai 3 org kene pegang joran..
Nasib la da stand by sauk ikan..

Ok...sekian sahaja..dari bilik berita mAr@ZiEy..
Is ni single..sape2 nak kenal leh contact no 999...hahahaha

...XOXOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

NiQue said...

wahhh...besarnyer ikan tu...

dey said...

hi hi thanx for dropping by at deydungifadamn ;)
happy to hef u there.. da link ur blog ;)

thanx for following

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

woaaaa.. besar ikan tuuu..

mAr@ZiEy said...

Nique..

Tu la..gerun lak bile tgk ikan besar2 camtu..hehe

mAr@ZiEy said...

Dey

TQ Dear

mAr@ZiEy said...

Aisumi..

Bukan takat besar..berat lak tu..hehe