29 October 2009

..Bile Bos Terjebak..~

Memula..aku nak ucapkan ini dulu..
TAHNIAH BLOGGER..

Suatu tengahari yang hening..[hening ek..]
"Maryam..saya nak tanya macam mana nak buat blog?"
"Blog??.."
"Ye blog..saya nak buat blog saya sendiri"
"Blog ade macam-macam site.."
"Ok..U bagi saya yang senang nak gune"
"Ok..bos search Blogger"
"Ok..then..just click Create a Blog"
"That's it"
"Yup.."

Yes..Big Bos aku mula menjunamkan diri ke lembah blog..
Suke..suke..
Makanya lepas ni aku kene la beri tunjuk ajar kat bos camner nak memeriahkan lg blog..
Oppss...terlebih sudah..haha

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

12 comments:

jeBateja said...

Wehhh..sape bos ko tu???...Ahakz

chokio_nia said...

fuiyoh2..gle la..bes nye..pasne bole la akak berblog ngan lebeyh kerap..hehe

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Agak2 ko sape..dia org no 2 kat SIB ni..kire org kuat SIB gak la..huhu

mAr@ZiEy said...

Ain

Sudah semestinya..hehe

Redbloodsnow said...

Pssttt..bos taw x url blog mar@ziey. klo taw...abeh la dh x leh nk mengeluh sal keje..hee hee

:P

mAr@ZiEy said...

Ziey

Tak tau kot..takpun dia da tau..then bile tgk kemeriahan blog den..tu yg teruja nak wat blog gak tu..hehe..

jeBateja said...

jeles aku ni...aku nak pi tanya bos aku plak aaa....bos nak memblogger tak bos...?....apa jawapan aku terima nanti erk...???

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Hahaha..aku rse jawapan bos ko camni..

"Blog??..ape tu blog??..kek lapis ke?"

rusli_zairin said...

aku tau sapa bos tu.. no 1 MRO, no 2 dlm sib RA, MRM tu no 3 laa...

mAr@ZiEy said...

Rusli

MRO aku kenal..RA sape ek..MRM tu pun sape ek..hahahah

rusli_zairin said...

RA tu aku.. takkan no2 kt sib ni kau tak kenal.. ajar la aku buat blog ni.. mcm tak best jer aku nya blog..hehe..

yang no3 tu usah diajar.. nak bg gaji lebih pun susah..nak ajar suruh naik gaji byk2 duluu..

mAr@ZiEy said...

OOO..RA ko..leh je aku ajr ko camner nak memeriahkan blog..tp aku nak mark up la..1 ilmu 1 ganjaran..hahaha..aku nak gak baju tu..!!!!huhuu...

Yg no3 tu..ape lg..kter potong la gaji dia sbg upah pembelajaran..hahaha