27 October 2009

..Bile BoSES Elek..~

Arini..sume boses takde..
Maka nya..kami yg bukan bos ni berjimba-jimba like berguling di atas katil..[ekk..]
No la..KAMI baik..sume dok diam-diam je..
Menghadap komputer masing2..tak jalan..tak borak-borak..haha

Betul bos..KAMI baik..tak ngulat ke ngular ke ape..
Sume buat kelija..maklumlah kelija bertimbun bak Gunung Everest..haha
Banyak wei keje...aku arini dok mengadap komputer je..[eh.bukan tiap2 ari ke ngadap PC]
Hahaha..arini kire aku baik sgt2..tak bukak langsung Email..blog pun kejap2 je..

Dok ngadap Photoshop ngan Illustrator dr pagi tadi..
Kepala berdenyut-denyut pun wat tak tau je...hahaha..
Perut saket pun tahan-tahan je..semata-mata nak siapkan keje yang makin banyak

Gile la wei..makin hampir tarikh perkahwinan aku..
Makin melampau banyak yer keje aku sekarang..
Tak menyempat-nyempat aku nak kentut ke ape..hahah..
Abis satu task..10 task datang lagi..adooii..

Bak kata orang..dugaan orang nak kawen ni lain macam sikit
Kalau orang yang couple ke tunang ke..dugaan yer biasa-biasa je..
Tapi dugaan orang nak kwen ni..kaw-kaw besar..

Takpe..Super Duper Superb Woman @ Girlz..[uwek..uwek..perasan..]

Ok..ati ku makin sesak dengan kelija aku ni..
Nak sambung balik buat..

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ tak per..wat pelan2...insyaAllah semua nyer akan settle....hehehhe...++

chokio_nia said...

owh..smoge tabah wat keje ok akak..=)

jeBateja said...

Wehhhh...leh caya ke tak ngular....aku nak percaya...tapi...tak ke sampaian laa...aku lebih percaya kalau ko mengular tahap gaban...ahakz

mAr@ZiEy said...

Yanie

Tu la..tp kan..kalau buat pelan2..tkut nnti dorg bising lak..huhu

mAr@ZiEy said...

Ain

Yepp..tabah and cekal mengharungi dugaan kerja bertimun ni..waaaa

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Aku ngular kejap je..hahaha..coz kat opis ni penuh ngan CCTV..