12 October 2009

..Campur Aduk Mood..~

Agak2 korg tgk tak citer pilihan ramai..
Nur Kasih..
Sape tgk the latest episode ari Jumaat aritu..
Perghh....besh!!!!!!!!!!!!!!!

Ttbe kan aku jatuh cintan sama itu Adam..hahah
Ttbe kan rse suke sama itu watak Nur..hehehe
Ttbe kan suke sama itu tdung Aliah..hahahah
Ttbe berkenan ngan baju nikah Aliah..Cantik kan bju nikah Aliah kan..
Bie!!!..I Wanna That!!!

Ape motip N3 ni..
Takde pape motip ok...
Aku ketandusan idea ok..arini mood down sgt2 la..
Tau tak sbb per??...

Actually kelmarin KAMI sepatutnya menjalankan misi mencari brg2 nikah & sewaktu dgnnya
Tp di sebabkan Period Pain aku yg melanda tghari tu..
Terus Bie cancel urusan KAMI..
Arini aku cam PMS lak..huhuhu..mood sedikit tak betul..
Nak senyum pun cam malas..[da kronik da ni..huhu]

Rse cam nak pg kat tepi pantai..
Tgk budak2 mandi pantai..tgk dorg lari2..uish..besh yer..
Terapi yg baik ni..tp..pantai plg dekat kat Bangi ade ke??

I Hate This Mood SOOOOO MUCH!!!!



..XOXOXOXO...


mAr@ZiEy

8 comments:

Redbloodsnow said...

ishh...zie dari awal citer neh main zie nk tgk taw zie. tp asyik terlepas jek...cisss

rogi² :(

mAr@ZiEy said...

Ziey

Besh ooo citer Nur Kasih ni..mkin lme mkin besh lak..cam rugi besar klu miss 1 episode..heheh

~ceRRy beRRy~ said...

best best best!
cite nur kasih mmg no 1 dlm hati..mau cantik zahir & batin mcm watak Nur tuh kan kan..hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

teringin nak dapat kekasih hati mcm ADAM....hati selembut AIDIL...hehhehhe

jeBateja said...

den paling suka jambatan gantung tu...wakakakakaka

mAr@ZiEy said...

Ifa

Yezzaa..cantik zahir batin..suke sgt ngan watak Nur tu.

mAr@ZiEy said...

Yanie

Betul2..ohh ADAM..wahai AIDIL..da berangan ni nama ank nak letak ADAM AIDIL..hehe..oppsss

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Budak jht mmg suka jambatan gantung..klu tak bergantung pun bdk jht suka kan..ahaha