15 October 2009

..Gadis ♥ Gadis..~

Agak2 korg pe kene mengena tajuk aku kali ni
Actually smlm aku jumpe beberapa pasangan ni..
Berpegangan tgn..berpeluk pinggang..bermesra cam pasangan suami isteri..
Tapi..same jantina but berlainan pakaian..

Paham tak..senang citer
Pengkid la pasangan tu..
Tau tak Pengkid tu ape..
Pengkid is Perempuan yg berwatakan..berperangai serupa lelaki..
Klu Tomboy tu..ade lg nmpk keperempuanan yer..
Tp Pengkid takde rsenya..tp tetap perempuan..

Aku rse cam ish..sang gadis tu takde feel ke kat lelaki sejati..
Nak gak kat pengkid..tp takleh nak salahkan perempuan gak..
Maybe kisah silam buat dia jd camtu..kan kan..

Kat Bangi ni byk!!!! sgt2 pasangan Pengkid..
Siap ade port lg..
Kalau korg pg la kat Seksyen 4..
Pergh...syurga Pengkid rsenya..
Dan ade beberapa pekerja kilang yg byk pasangan Pengkid ni..
Bangi kan byk kilang..huhuhu..

Dunia mkin berubah kan..manusia pun mkin berubah..
Kiamat pun makin hampir kan..
Ya tuhan..selamatkan lah umat Nabi Muhammad ni..



...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

14 comments:

JIVEBUMZ said...

apa nk jadi ngn dorang tu kan.. tak kan tak tau hukum hakam.. tp bile pk balik org macam tu mmg kesian sangat sebab dorang mcm tak tau pape ikuttt je kata hati..huh

SyaNa said...

eeeiuuuu geli kan
aku nyampah kalo pompuan tu dok nk buat gaya lelaki..
mcm sial!!
hahhaa emo ttibe

mAr@ZiEy said...

Sis Ila

Nak salahkan perasaan dorg kdg2 tu tak leh gak..coz kdg2 ade kisah silam wat dorg berubah jd cmtu..tp tu la..perbuatan dorg tu da melanggar hukum hakam..

mAr@ZiEy said...

Syana

Tu la psal..klu tomboy aku leh terima lg..klu Pengkid cam..ntah la..tak tau nak ckp pe..lebih kurang cam..Lelaki tukar ke Mak Nyah..ha..camtu la..hehe

rusli_zairin said...

ye betul.. kadang-kadang aku jealous gak kat pegkid tu, awek dia cun betull.. tak patuttt..

mAr@ZiEy said...

Rusli

Boleh lak ko nak jeles ngan pengkid tu..haish...haish...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm teringat dulu dan sorang junior yg pengkid.. bercinta kalah pasangan yg betul2 laki2 ngan pompuan

mAr@ZiEy said...

Sis Cute

Tu la..kdg2 tgk..Pengkid ni lyn couple dia cam lg dashyat dr lelaki lyn pompuan tau..[betul ek ayt camni..huhu]

rusli_zairin said...

hehe.. jealous lak dia ngan pengkid tu layan awek dia..

~ceRRy beRRy~ said...

takut kan klo jmpa dorang...
abg ifa slalu pesan..
klu jmpa pasangan pengkid camni..jgn pandang dorang watpe..
tkut dorang slh paham kite jeles tgk dorang...

errrkk... x kuasa kan! hehehe

mAr@ZiEy said...

Rusli

Of course la jeles klu pasangan tak lyn kter mcm pengkid tu..jeles tau..

mAr@ZiEy said...

Ifa

Kdg2 mmg kter nak pndg coz nak tau..dorg tu tak reti malu ke berpasangan ngan org sejenis..walaupun lain pakaian..huhu

chokio_nia said...

eh..dlu ain blaja kat bangi tak nmpk ramai pengkid pon???

mAr@ZiEy said...

Ain

Belajat kat ner dulu..tp serius..skg mmg ramai pengkid..