26 October 2009

..Hello..Hello..~

Hello everybody..hehe..
Ttbe kan..actually arini aku dalam kesakitan laa...
Aku ade Ulser yang menyerang pipi ku..
Ulser tu ade di dalam mulut yang semakin hari semakin membesar..
Ouucchh...sooo saket maaa..

Kebetulan sekarang selera makan aku semakin baik..
Dan secara kebetulan juga aku ade Ulser..
Tak suke la..time selera makan naik la..time tu juga ade penghalang..
Nak buat macam mana..ni lah dugaan orang berbadan kurus..

Tp..time aku ade Ulser ni lah..aku kene makan makanan yang bercereal..
Ala..makanan berbijiran la..
Sekarang kan ade yang dalam pek 3 in 1 tu..
My Faveret cereal..is Super Cereal 3 in 1..Original or Honey

+ Sedap oo..+

Da macam baby lak..
Nak buat macam mana..aku memang Big Baby..kahkahkahkah..

...XOXOXOXOX..

mAr@ZiEy

2 comments:

♥ QaseH ♥ said...

kiter pun sarapan tu gak,,juz mkn petang jerw la nasi,,,hehehehe...kenyang ooo minum stu peket

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Sedap kan..sejak diperkenalkan oleh mysis..terus suke..tp kan..sy makan 2 paket sekali..huhu..2 paket tahan smpai mlm..huhu