12 October 2009

..Memang Begitu Ek??..~

Smlm pg dinner with myfiance
Ade lah..si Buyut..ngan Azha..
Actually si Buyut aka Faizal is my bestman

"Maryam..meke ni pengapit pengantin lelaki..kene tempah sekali bju pengapit"
"Haaaa?????...pesal lak.."
"Yerlah..pengapit lelaki kene ade bju khas.."
Aku da macam ????????..yer ke..

Ni 1st time ok aku dgr klu jd pengapit..pihak bakal pengantin kene sediakan bju pengapit sekali
Betul ke??...coz my brides maid pun tak mtk pun..huuhu
Ke belum di mtk lg my brides maid tu..huhu..

Azha lak ckp..time kakak ngan abg dia kwen pun ade bju pengapit
Perlu ke bju pengapit tu..??
Sedondon ke ngan pengatin??
Sape nak jd pengapit aku!!...cpt..leh aku belikan sekali..hehe

Untung tol org jd pengapit kan..siap ade bju khas lg..
Maklumlah aku ni tiap kali org suh aku jd pengapit..
Aku tolak je..mklumlah pemalu..huhuhuhu
Klu aku tau ade bju khas..sume tawaran aku terima..hehe

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

chokio_nia said...

nak jadi pengapit jugak bole??haha

mAr@ZiEy said...

Cholio

Meh balik Malaysia dlu..confirm akk amik..heheh

Redbloodsnow said...

a'ah ziey. baju pengapit kene pihak pengantin yg sediakan. xde plu lah sedondon ngan pengantin. klo pegantin for example kale putih, pengapit merah ke, purple ke. mcm g2 la...hehehe

klo kat cnie mmg g2 lah adatnya. pssttt...meh import zie jd ur pegantin mek. name kte pun dh lebeh kurang sama neh...hahaha


:D

mAr@ZiEy said...

Ziey

Yeke..bru ku tau..kire kene wat bajet bru la ni..xtra bajet urk pengapit..leh je Ziey jd my brides maid..huhu..import dr Sarawak tu..glemer wedding I nnti..hehe