19 October 2009

..Minggu KESIBUKAN Terlampau..~

Aku makin sibuk tahap gaban tahap cipanzi..
Serius la wei..keje aku mkin bertimbun2 tahap gunung Everest la..
Kalau KLCC tu tak cukup tinggi lg..

This week punyer project..
3 Website aku kene handle..
7 Design utk Xhibition Matrade
1 Slide untuk company presentation..

Klu company lain..at least ade 2 org designer or programmer..
Tp company ni..aku lah designer..akulah programmer...
Memang boleh buat aku tension tahap melampau la ni..
Kat opis mmg aku tension ngan keje..

Kat umah..aku pening pasal wedding aku..
Adoooii...dugaan bak Tsunami di campur ngan Earthquake..
Korang bygkan..belah kanan Tsunami..belah kiri Earthquake..
Aku kat tengah-tengah..agak2 tenggelam tak aku ni..huhu

Td ptg time meeting ade gak aku ckp kat bos..
"Sy tak cukup tangan la nak handle website tu skg"
"Kenapa???"
"Sy dpt 7 task utk design dengan 1 slide..awal Nov da kene settle"
"Ok..U hold dulu website..buat dulu design tu..nnti tau la I jawab dekat HOD lain"
See...baik ati tak myBos..sbb tu aku rse sayang sgt nak resign..huhu..

So skg aku mkin BIZI dan SIBUK dan PENAT..

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

perghhh...
akak kene jd powerpuff gurl r camnih!

eh2..
ifa nk join skali tau klu akak jd powerpuff gurl!
hehehehe....

gud luck akak!

mAr@ZiEy said...

Ifa

Tu la psal..akk ni kene ade kuasa Powerpuff Gurl..

rusli_zairin said...

tu laa.. org lain sbuk nk kawin.. ko pun sbuk nak kawin.. elok la susah-susah nak kawin.. kalau blh buatlah ayg tersusah skali, biar lepas ni dah tak nak kawin lagi.. susah-susahkan bakal suami tu.. mesti dia fobia..

bagi aku... kawin tu senang jer hehe..

mAr@ZiEy said...

Rusli

Da..aku da gatal nak kwen..nak wat camner..hahaha..

Ko mmg..niat nak psang lain mmg selalu ade..tu psl ko ckp kwen senang..

Tp..biar tunang aku rse betapa pyh yer nak kwen..coz aku nak bantutkan niat dia klu dia nak kwen lain..hahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

sama2 la kita menyibukkan diri

huhuuhu

=[

mAr@ZiEy said...

Yanie

Meh..kter sesame sibuk..