26 October 2009

..New Family..~

"Kak Yam..Uncle da dpt new baby"
"OMG..bile!!..congrats!!!!"
"Mlm tadi..kul 11.30.."
"Boy or Girl??"
"Girl.."
Lebih kurang macam tu la..conversation aku ngan my Uncle jam 9 pg td..hehe

Hooraaay..I've Got New Cousin
Last nite my Aunty..Kak Intan selamat melahirkan seorang baby girl..
Yeehaaa..Eiya da ade kawan..
Korg igt lg tak adik sepupu aku Nabihah..

+ Fatin Nabihah binti Mohd Shah [yg bermata sepet tu..] +

Dalam family ktorg ade yg panggil Eiha..Eiya..Bihah..macam-macam la..
Tp..aku pggil Bihah..tak pun Eiya..
"Kakak Yam..Eiya nak ade baby..Mama Eiya nak bagi Eiya baby"
Tu la ayat yang selalu dia cakap time raya aritu..

And Now..dia dah ade baby da..da ade kawan da..
Kesian dia..3 tahun takde kawan lain selain Mama ngan Papa dia kat umah..
Sekarang..dia da ade kawan..Eiya ni cukup suka dengan baby..

Ok..to My Uncle and My Aunty
Uncle Cah ngan Kak Intan..
Congratulation for ur New Baby Girlz..

FYI..aku ngan mySis memang tak panggil Aunty aku tu Aunty..
Even though sume kerabat Arwah Hj Makkah panggil Kak Intan is Mak Intan
Aku ngan mySis is frenz of Kak Intan sebelum dia kawen ngan myUncle..
Serius la wei..tak kan nak panggil Mak Intan..segan la..haha
Ktorg adalah anak sedara Kak Intan yang paling ngam ngan Kak Intan..huhu..
Kate kawan dulu kan..haha

Congratulation Uncle Cah & Kak Intan

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

rusli_zairin said...

kesian ekk.. dh 3 thn baru dpt adik.tahniah kat eiya dapat kawan main-main.

tapi la eiya.. lagi kasihan kat uncle ni sbb dh 30 thn uncle ni tak dapat adik..

mAr@ZiEy said...

Rusli

On be half dr Eiya

"TQ Uncle Rusli..ala..Uncle jgn la sedih yer..Eiya leh jd adik Uncle..hehe"

rusli_zairin said...

anak uncle pun dh 3 thn.. jd anak menantu ley..

mAr@ZiEy said...

Rusli

Amboi2..nak kenen ngan anak ko lak..nahee..nahee..hahaha