14 October 2009

..Tutorial Linking Colourful..~

Rse2 yer..korg tak perasan kot..
Tp..cube cursor korg tu sentuh tajuk N3 ni..
Once cursor tu da sentuh name link tu..
Mesti kuar linking color-color kan..haaaa...
Actually bukan kat tajuk N3 je..tp kat sume linking yg ade kat blog ni..hehe

Meh sini cikgu nak ajar..hehe
1st..Baca doa penerang hati yer adik2..
2nd..pg kat Edit HTML..
Then copy coding bwh ni..then paste balik..di...
Atas coding </head>

Camner nak cari coding tu dgn care yg senang lg cepat..
Pg kat keyboard..
Tekan CTRL + F..then taip </head>
Automatik akan jumpa..senang jer..

<script src="http://fwzynn.googlepages.com/rainbow.user.js" type="text/javascript">

/***********************************************

* Script edited by Ynn Ainul at http://fwzynn.blogspot.com/

* Please keep this notice intact

***********************************************/
</script>

</head>

Selamat Mencuba yer rakan-rakan

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

chokio_nia said...

ahaha..br sedar lak die blink2 gtu..comel la..=)

mAr@ZiEy said...

Chokio

Memula mmg tak sedar..tp klu tgk btul2 bru perasan..hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

saya sudah guna pakai di blog saya

memang sangat2 kalerful

hehhehehhe

~ceRRy beRRy~ said...

ehem2..
akak dh jadi tenaga pengajar di blog yep..hehe..

mAr@ZiEy said...

Yanie

Yeke..tak perasan lak..hehe..memula try tutorial ni tak perasan gak..hehe

Liyanaa. said...

heee dh guna ey? jom guna ramai² :P

mAr@ZiEy said...

Ifa

Yerlah..nak jd tenaga pengajar kat sekolah btul tak dpt..so mengajar secara alam maya je la..hehe

mAr@ZiEy said...

Liyaana

A'ah..TQ pd tukang buat coding ni yer..hehe..TQ2..tunjuk ajar ku sifu..hehe