19 October 2009

..Weekend yg Sibuk..~

Almost 85%..yeke..leh caye ke..
Tukar lah..75%..erm..takleh..65%..
Ntah lah..aku tak berapa nak reti nak bg nilaian sebegitu..
Tp rasanya byk lg..ntah tak tau..maybe dlm list aku ade yg ttgl kot..

Last Saturday..aku berjimba-jimba ngan Sue..
Gosipan harus ade..then Wajib Tayang itu filem ok..[ttbe amik nama pena si Que..hehe]
Arini aku berfikiran gundah gulana..maybe pg td breakfast nasi lemak..
So berlemak la fikiran aku ni..haha
Ok..stop merapu..

Sunday lak..aku terlampau bizi teramat sibuk..[ape ke ayt camni..]
Pepagi ke Nilai..utk beli brg yg patut..
Pergh..dashyat lawa..ade la 2 3 brg aku rembat..
Lgpun..mmg tgh offer..huhu..
Then singgah food court yg mmg ade sesi karok..
Coz ade rombongan Cik Konah dr Singapore..
Klu da dtg smpai 2 bas..harus abis la kan lauk pauk kat food court tu..
Ate..aku ni mmg suke mknan yg bersayur bagai..kebetulan mmg da abis lauk sayur..
Bie je la mkn..aku tgk je la pakcik makcik Konah tu berjimba-jimba

+ Uist..mkn tak igt bini ke..opppsss..bini ke..haha +

+ Pakcik Konak tgh layan lgu Pop Asli 60'an +

Da pening tak tau nak msuk kedai ape lg kat Nilai tu..
Terus ke jumpe Taylor Swift..oppsss..salah..Tailor..
Baju Bie kene tempah ok..ngade2 tak nak beli yg da siap..
Faveret tailor Bie ni cina tau..tp jahitan mmg tip top canteeeekkkk...

+ "Ai..yaa..U olang sudah mau kawen ka..nnti jgn lupa jemput sama saya tau"

+ Aku ni bukan yer paham istilah org2 jahit ni..+

Then..mlm yer..kami kene anta Cik Mek Atoya aku tu balik Melaka
Ha..lupe..time kecik2 adik aku tu ktorg pggil Atoya..
Sbb mulut dia pok pek je..cam Aunty Atoya sblh umh nenek aku..haha
Aku lupe sape yg start pggil dia dlu..hehe

+ Muka kepuasan coz teeettt...[apo ko dio ek..hehe] +

Pada sesape yg jemput aku ke jemputan mereka..
Harap maaf..mmg tak dpt pg..weekend yg bizi..hehe..
Alasan cukup kuat ni tau..

...XOXOXOXOX...

mAr@ZiEy

4 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyeee..
sambil wat preparation kawen..
sambil dating!
best2.......

chokio_nia said...

kawen nati rakan blogger akak jemput tak??hehe

mAr@ZiEy said...

Ifa

Sambil menyelam..sambil minum air..hehe..2 in 1 tu..hehe

mAr@ZiEy said...

Ain

Of course la darling..di jemput sume blogger tegar ku..