11 November 2009

..Baru Ku Perasan..`

Kelmarin aku MC..ate..aku dok main ujan ari Isnin..haha
Haa amik..rasakan..
Aku MC pun..aku sempat terjah Euro Moda tau..beli kain Lace..
Utk ape ek..sssshhh...biarlah aku tak bercerita ek..hehe..
Agak2 korang leh pk aku nak wat ape..hehe

Sampai rumah terus lepak tak hengat sume..
Kepala da berpusing cam roller coaster..hahaha
Sekali si Jotak masuk bilik aku..
Terus amik aku punyer fail yg aku selit tepi CPU aku..

Da la dlm fail tu sume penting2 belaka..surat kebenaran nikah aku ade dlm tu..
Kalau dpt kat Jotak..mau di koyak yer la..haishhh..
Terus halau si Jotak tu kat bilik adik aku..haha..[kejam kan..hehe..sesekali]
Tetiba lak aku nak selak-selak dokumen tu satu-satu..

Part last tu bru aku perasan ade dokmen yang tak pernah aku tgk..
Ish...jakun tol..haha
Di selit yer kat dokumen Bie..pesal la aku tak perasan..
Aku igtkan dorg kepilkan sume dokumen yg ktorg bg..rupanya ade dokumen lain..haha

+ See..Do You See What I See +

Saksi pun dpt upah ko..ish..hahaha
Tp takpe la..da prosedur kan..kiter ikut je..
Sekarang aku musykil 1 je..setiap negeri sama ke..or lain..
Coz dokumen ni under JAIS..kalau JAIJ aku tak tau la cmner..huhuhu

Ish..tinggal bape ari je lg ni..
Waaa..tak sabar yer Mak oiiii..hahaha

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

10 comments:

chokio_nia said...

alamak..ain pompan lak..kalo tak nak gak jadi saksi..haha

jeBateja said...

Samo jo lah setiap negeri....tak bayar kang....tak leh nikah....hah...ambik hang....melopas....ahakz

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

saya mau jadi saksi bleh?

hehheheh

mAr@ZiEy said...

Ain..

Amboi..takpe..perempuan nnti dpt Mas Kwen..hehe

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Ek..sama ek..ooo..ok TQ

mAr@ZiEy said...

Yanie

Boleh..saksi time perkahwinan ku..hehe

♥z@z@♥ said...

nape byk sgt kene bayar..kat kelantan bayar singgit utk borang nikah jek..pastu byr saksi tue ikut suka hati mase akad nikah..pengantin lelaki yg bayor..herm..cm pelik jek..

mAr@ZiEy said...

Zaza

Yeke..kat sini RM5 utk borang kebenaran nikah..then mmg da di tetapkan da upah saksi..huhu..ni yg nak lari nikah kat kelantan ni..hehe

Redbloodsnow said...

pssttt....dunia skrg sume maw duit maaa..hehehe. nasib bek RM20 jek kan. klo RM50, sengket arr bakal pengantin pastuh...hehehe

:P

mAr@ZiEy said...

Ziey

Tau takpe..even nak wat preparation tunang pun da beribu riban abis..kalau kawen..mau berganda kan..huhu..