03 November 2009

..Bile Cuaca Malam Makin Sejuk..~

Ari Isnin merupakan Black Monday bg aku..
Aku cam nak tukar la ke Blue Monday..hehe
Aku balik keje pun agak lewat..
Kerja makin berlambak ok..kene settlekan sebelum aku cuti kawen yg agak...panjang

Kebetulan semalam memang hujan lebat kat Bangi ni..
Duduk pulak dalam opis yg berhawa dingin..pergh..
Nak-nak aku ni kurus tahap dewi..memang menusuk ke tulang ooo

"Chenta kat mne.."
"Kat opis lagi ni..keje banyak.."
"La..sape ade kat opis.."
"Ade orang2 GBD je.."
"Perempuan ade ke.."
"Takde..dlm building ni Chenta sorg je perempuan.."
"Dah..dah..pg solat Maghrib..then turun bawah..Bie datang amik.."

Tetibe rasa nak overtime selalu..hehe
Lps solat sume..aku turun sambil menunggu Bie kat kereta aku..
Ktorang pg dinner..da aku memang kebulur tahap cipan dewa la..
Hujan + Sejuk buat aku makin kelaparan..

KAMI ke Sg Chua..
Makan Western Food..dgn Abg Anip + His GF..
Sombong gler awek Abg Anip tu..
Kalau cun macam Nasha Aziz takpe la jugak..
Da la sombong..menjeling-jeling lg dgn aku dan Bie..
Sumpah aku tak berkenan dgn perempuan cam tu..

"Bie..pesal sombong tahap cipan awek dia tu"
"Ntah..ktorg pun tak berkenan.."
"Pelik tol..camner Abg Anip leh berkenan dgn awek dia tu"
"Ade la kesah di sebalik yer tu.."

Sedap ok..makan Western Food time hujan..
Tp..aku tak selesa sgt that nite..
Yerlah..dgn awek sombong camtu depan mata..
Ish..tak suke..menyampah ahkak ok..

+ Hot Cappucino..pergh..sungguh nikmat dan lazat..+

+ Chicken & Beef Steak..[picca blur coz Bie kacau..] +

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ memang ujan lebat semlm...
lalu kat highway bangi...jem giles.....huhuhuh sejuk sambil menahan lapor....(T_T) ++

asna cute said...

awat akak xamik gmbr dia.. ley pampang kat sini~

baru syokkk~ hehehe ;)

Sedap yea.. mkn kat bangi tue.Dekt ngan UKM x? hehe ley g terjah kih kih~

mAr@ZiEy said...

Yanie

Tu la psl..smlm lalu kat highway dekat Sg Ramal tu pun jem..

La..Yanie lapo ke..pg la makan syg oii

mAr@ZiEy said...

Asna

Sg Chua jauh ckt dengan Bangi..dekat area2 Kajang camtu..

Tp..kalau Asna nak mkn kat area dekat2 ngan Bangi..dekat Papa Grill Mama Chop..hehe..kat situ ok gak..kat One Steak Cafe yg baru bukak pun ok gak..hehe..

chokio_nia said...

tak pena pon mkn cni..ape name kedai ne kak??

btw, buruk sgt ke awek abg anip tu??huhu

mAr@ZiEy said...

Ain

Lupe plak nama kedai tu..

Takde la buruk sgt awek Abg Anip tu..tp tak la secun Nasha Aziz..tp yg buat dia bertambah buruk tu coz perangai dia..menyampah ahkak tau