23 November 2009

..Curi Line..~

Sekarang aku leh berjimba sakan kat rumah..
Means aku berjimba or erti kata lain..aku lenjan line internet jiran aku..
Jiran aku pkai Stremyx..tak pkai security code lak tu..
Ape lg..kami jiran sebelah lenjan habis-habisan la..haha

Nak harapkan broadband yg kdg2 slow cam siput mengawan ni..
Adoooii...midnite bru laju ckt..tp kalau siang..mencekik aku depan lappy
Tp skg tidak lg..aku da leh lenjan jiran aku punya..
Aku rse dia pun tak kesah..coz billing same je tiap2 bulan..haha

"Kak..jom kter terminate broadband ni.."
"Pesal lak.."
"Kan kat rumah da ade internet free..so bazir je la ade broadband"
"Hem..good idea.."

Tetiba kan jadi tamak haloba..ahaha
Suke aku bile ade jiran tetangga yang begitu baik hati..haha
Jiran tetangga korang baik tak cam jiran aku..hehe
Kalau tak..pujuk la jiran korang pasang Stremyx..hehe..

Ok..aku nak lenjan line ni smpai lebam bijik mata aku..
Oppsss...aku da dpt 1st adiah kwen..
Yang berupa...teeetttttt...
Teka lah kalau pandai lg bijaksana..

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

Nana said...

hehe..sama la..jiran selang 1 buah umah pkai streamyx gak tapinye kdg2 je kita bole curi2 line dia mayb jauh sgt kot2 kdg2 je la bole tenet free

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Area BBB takdek lagik... Kalo ada pon 10% jek, pastu ada security code plak... So, pakai jek la Streamy model lama nie kat umah... Hahaha!!! Tu pon ada cita-cita nak pasang wireless router... Tungguuuu... ::.

jeBateja said...

Wahhhh..nasib baik aku tak jadi jiran ko...kalau aku jadi jiran ko...rugi tul aku...aku bayar...ko plak yg guna....sure bab2 aku nak donlod jadi lembab....ahakz...nasib aku baik...ahakz

mAr@ZiEy said...

Sis Nana..

Seronok kan dpt lenjan internet org..hahaha

mAr@ZiEy said...

Sis Adar

Org2 BBB memang educated..haha..walaupun sy ni half BBB half Kajang..hahaha..

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Hahaha..sbb tu aku bukan jiran ko..hhaha..tp..smlm aku dwnload 4 movie..pergh..laju je..mklumlah jiran aku tu bru ank 2 org..kecik2 lg..mne tau dwnload2 ni..hahaha