07 November 2009

..FB Menyatukan KAMI..~

Kelmarin..aku online FB thru Yahoo [M] kat opis..
One of myFrenz yer status ade orang komen..
Sekali tgk user tu..Milka Taniea..
OMG..mengingatkan aku kat seseorang..

It it my ex-Schoolmate dulu..
Risik punya tilik..yess..memang betul..
Korang bayangkan almost 8 years ktorg lost contact..
Sorang pun tak tau citer lps dia quit my school dulu..

Facebook menyatukan KAMI semula..
To all my Batch 9 Hira'..MILKA is back..
Guys!!..walaupun aku agak ketinggalan..
Tp kelmarin aku macam polis, peguam..FBI..CSI sume..
Soklan bertubi-tubi aku bg kat Milka thru YM..

Dia da kawen..and ade 4 hero dlm life dia skg..
OMG..dia kwen sblm aku..and..dia dpt anak sblm aku
Congrats to Milka..and her husband is Johorians..haha..
Aku meWAJIBkan dia dtg myWedding nanti..haha

TQ Facebook..coz menyatukan KAMI semula..
Skg matlamat aku nak cari member skola aku kat Terengganu..
Sesape yang rse dia ex-Sekolah Menengah Agama Al-Falah Kemaman,Trg
Please contact me..also Sekolah Kebangsaan Bukit Mentok Kemaman..
Please add me kat FB..waaa..promote gitu..haha

Kalau boleh budak2 Tadika ABIM kat Bangi dulu pun leh gak..hehe
Walaupun sorg pun aku tak ingat namanya..
Kecuali Abg Van aku dulu...hahaha..[gatal..Abg Van aku igt..haha]

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

Honey Bee said...

sama lah ngan honey...
dh 12thn xjumpa kawan lama msk kecik2 dl..
kerana facebook lah jumpa dia...
n my frenz makin cantik n beautiful....

jeBateja said...

OOO...on FB waktu keja yeeeee...kita report....ahakz

chokio_nia said...

ouh..ingatkan satukan akak ngan ur bie-..=)

mAr@ZiEy said...

Honey

Tu la..kire bagus gak FB ni kan..hehe

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Report la..tak heran..gerenti bos akan jawab

"Takpe..sy pun online FB time keje"

mAr@ZiEy said...

Ain

Memang da di satukan da pun..hehe..tunggu utk di kuatkan lg ikatan je..huhuhu