06 November 2009

...Jage Konti..~

INNOVATIVE & CREATIVE CIRCLE [ICC]
Company korang ade ICC event??
Company aku every year ade..
Thn ni sepatutnya aku join..but..aku tak nak..coz aku ni half company lain..half company lain..
So..aku tak nak join pape..just pekerja belakang tabir je..
Aku kene jage konti..hahaha

Aku jage slide presentation..erti kata lain..aku tukang IT..
Da..aku kan department IT..da tentu aku handle IT task..tak kan nak jge F&B kot..
Berlangsung di Dewan Anuwar Mahmud, UKM
7hb November 2009 - 730pg - 2 pm..

Dewan time convo Tadika Abim aku dulu..hehe
Really miss that time..
Sesape yg rsenya budak UKM tu..moh la dtg Dewan Anuwar Mahmud..
Cewah..aku jamin tak penuh yer dewan tu..hahaha..[yakin tu..hehe]

Macam nak angkut Bie esok..[cess..tak malu..]
Dia teringin sgt nak tgk what is ICC..
Ha..lg 1..one of judge ICC esok adalah Bonda of myFrenz..haha
Bonda budak skola Hira' dulu..Bonda si twins..Puan Rokiah..
Tu pun kalau ade esok..last year dia jd judge..huhu

Tp macam nak skip that job la esok..nak berjimba dengan frenz je..
Hahaha..pemalas kan aku..huu

...XOXOXOXO..

mAr@ZiEy

4 comments:

jeBateja said...

Hampir lupa dgn ICC ni...esuk erk...malasnyer...cenderamata apa???

chokio_nia said...

alah..hangkut je kak..tak lame lagi,mang akak kene hangkut g mane2 je kan..hehe

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat

Ntah la..

mAr@ZiEy said...

Ain

Nak angkut camne..dia pemalu cam perempuan..hehehe