15 November 2009

..Jakun Beb..~

Sekarang ni..kat opis aku ade system attendant baru..
Tak payah da pkai punch card..waaaaa..[ketinggalan gitu..]
Actually da lme da start..tp ade je alasan tak masuk di akal..tu yg tak release lg tu
Bile gado punya gado..guling punya guling..akhirnya ade gak 1 kat opis aku

Thumb Print System..
Petang Khamis buat la kami team GBD/MIS/STC/IASB ni resgister jari-jari kami..
Ceh..cam jakun lak kan..hehe..
Sementara orang lain register jari dorg..
Aku pose jap depan cermin besar di sebelah Thumb Print System

+ Yep..aku berselipar di dlm opis..luar opis berkasut ok +

Mesti korang pelik kan..
Nape opis aku ni cam kilang..memang kilang pun..hehe
Kilang pembuatan barang2 automotif..ade sesape nak beli brg2 kete..hehe
Aku keje kat opis..bukan dlm kilang..[ceh..tak mau kalah tu..]

Ok stop bab kilang..aku nak citer bab lain ni..
Bab Thumb Print ni..
Actually budak yg handle register Thumb Print ni salah buat..
Sepatutnya kene register 3 jari yg berlainan..tp dia register 1 jari je..
Aku bgtahu la bos..sekali bos aku terus call budak tu..
Kesian dia..takpe la..budak baru bekerja memang selalu kene tegur...tol tak..
Pstt..Saiful..aku da bertentang mata ngan penganti ko kat opis ni..
Aku nak berscandal ngan dia lak lps ko..hahaha

Choiii..nak kwen ade hati nak berscandal lak ek..hehe
Scandal tak semestinya jatuh di hati kan..ahhahhaah..
Bie tetap dalam ati ku..da tanam dalam2 da..siap bersimen lg..hehe
Bie tau ok..lelaki2 yg aku berhuha..bergelak ketawa..berkongsi masalah..
Sume dia tau..kenal lg..so..jgn nak kategorikan aku curang ok..

+ "Camni tau kalau nak register jari" +

Arini aku nak penat sgt2..
Aku berjimba sakan ngan Bie..plus dia tension kan..
So aku teman lah dia hilangkan tension dia tu..
Tension coz Kereta Drift dia rosak..haha
Uiks..Bie ade kereta drift..yess..dia beli 1 kete khas utk Drift ok..

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

chokio_nia said...

ouh..kilang ape akak keje tuh??kot ain abes stadi apply ctu ke..huhu

mAr@ZiEy said...

Ain

Ha..ain amik Mechanical Engineering kan..bab2 AutoCAd sume tu kan..leh la apply kat company akk ni..

Akk keje kilang Automotif..Sapura Industrial..hehe..mesti syok kan kalau ain 1 opis ngan akk..leh bergosip sakan..huhu