03 November 2009

..Jotak's 2nd Birthday..~

*Sticky Mode..N3 baru di bawah

Arini genap umur Jotak 2 tahun
Da 2 tahun da adik aku yang sorang ni..
Ish..ni yang nak beli adiah ni..huhu..
Kalau beli kek..mau 1 rumah di calit ngan kek ni..

Happy Birthday to Jotak..
Kakak harap Jotak tak terlebih nakal ok..[cam la dia reti baca blog aku ni..hehehe]
Kakak harap sgt2 nanti da besar jangan lupakan family kakak ok..

Maybe ramai yang tak tahu kot..
Jotak is anak angkat myFamily..
Family aku amik dia time umur dia 8 hari..
4 hari warded coz demam kuning..4 hari utk rasa susu ibunya..

2 tahun kami jage..belai..bela..si Jotak..
2 tahun yang penuh dgn gelak ketawa budak kecik kat rumah..
Coming Soon Jotak ade la kawan ek..hehe..
Jotak da boleh berBIN kan nama Papa..yeyeye..

To Muhamad Zulfakar..
Today is your 2nd Birthday
Jgn Notti ok..nanti kakak tak mau dodoikan time Jotak nak tido..hehe


+ Full of Jotak's Picca..+

HAPPY BIRTHDAY TO JOTAK..
KAKAK SAYANG SANGAT KAT JOTAK


...XOXOXOXO...


mAr@ZiEy

6 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Happy Birthday gak... Hehehe!!! Sapa kawan Jotak tu??? Jeng!!! Jeng!!! Jeng!!! ::.

mAr@ZiEy said...

Sis Adar

On be half dr Jotak.."TQ kakak"

Kawan Jotak??..hehehe..ade la..

rusli_zairin said...

happy besday jotak

rusli_zairin said...

happy besday jotak

mAr@ZiEy said...

Rusli

TQ

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Chet!!! ::.