13 November 2009

..Kejam ke Tak Kejam..~

Ni kesah ari Rabu..tp punyalah lemau aku nak update..
So arini aku tepek al kisah yer ek..
Tepat jam 5.30 ptg..alarm kat opis berbunyi sebagai petanda TIMES OUT!!!

Aku bersiap dengan cepat untuk capai 1 misi..
Terus call Bie..
"Bie..kat ne.."
"Kat umah da.."

"Ok..lg 5 minit Chenta smpai"

"Nak buat ape..Bie penat ni baru balik keje ni"

"Tunggu je..jgn bantah.."


Agak-agak korang..lepas kwen aku camne la ek..hahah
Actually aku nak bg barang hantaran aku..
Ktorg buat sistem barter..sistem tukar menukar..lg cepat dan puas ati..

"Bie..Chenta mengidam something ni.."
"Satay la tu"
Jangan gelak ok..aku memang wajib makan satay every month..
Tak tau npe..kalau tak makan..mesti cam terbayang je keenakkan satay tu..
Da..tinggal pun area Bangi-Kajang kan..Satay Hj Samuri la ktorg serbu..

+ Jom Makan Satay +

Tak la sesedap satay kat kampung2..tp cukup lah untuk hilangkan rse ngidam ni
That day..aku sorang pulun satay2 tu..
Bie..dia memang kureng ckt mkn satay ni..
Except satay pakcik Man kat Bota..yess..mmg sedap ok..

Tu je nak citer..haha
Aku ni jenis..kalau nak something tu..aku akan dapatkan juga..
Nak-nak tang makanan..tak kesah la lambat ke cepat..jnji aku dapat makan..
Sekarang ni mengidam makan something yang Bie tak suke gler..
Sushi..hahaha..anyone suke Sushi..hehe..
Tak pernah pun mkn..tp teringin nak mkn..hehe

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

Redbloodsnow said...

wahhhh satayyyyyy!!!
satay ayam zie x ngidam, satay daging tuhhhhhhh zie ngidammm wehh. kijammm ko ziey kijammm. mlm karang nk heret dillah mkn 100 cucuk.muahahahaha

:D

mAr@ZiEy said...

Ziey

Waaa...amik ko 100 cucuk tu..btl2 melantak nmpk..gerenti Dillah tgk bakal Ziey mkn 100 cucuk tu..mesti geleng kepala je..hehe

chokio_nia said...

ain pon ske satay..sedappp..=)

tapi tak ske sushi..

~ceRRy beRRy~ said...

satay?
perghhhh..setiap kali blk kg ifa wajib mintak abah belikan satay..
dh habit!
muahahahaha...

mAr@ZiEy said...

Ain

Sama la kter..thats myFaveret ok..Sushi org ckp tak sedap..akk tak try lg..huhu

mAr@ZiEy said...

Ifa

Yeke..nnti kalau akk dtg umh Ifa leh la hidang Satay ek..hehe