16 November 2009

..Misteri Betul..~

Aku skip N3 yang aku da Auto Publish..
Aku nak citer tentang something Misteri..

Arini kan ari Isnin..
Sesampai je kat opis..terus pg kat meja aku..[tak kan la nak pg meja bos kot..hehe]
Sekali aku terpandang something pelik kat bawah keyboard..
Dalam ati terdetik..
"Ish..warning letter ke?"
Yerlah..warna merah lak tu..

+ See..Do U See What I See..+

Sekali bile aku alihkan keyboard tu..
Suke akak..hehe
Nak tau ape..meh kite skodeng..












+ Voucher JUSCO RM20 +

Yang misteri tu..
Aku tak tau sape yang bg aku voucher ni..
Nak kate adiah dari commitee ICC..
Dorang ckp kene mintak sendiri..
Tp..aku ade sorang suspek..hehe

Coz..dia ade dapat Lucky Draw time ICC
Voucher RM50..
Aku paw la 50-50..
Ala memain je..tp tak tau la dia betul2 nak bagi..hehe

Kalau betul la dia nak bg..
Ni yang buat aku sayang kat dia ni..hehe
Si Rimbun Klasik..aku suke tau..[ceh perasan..]
Sape la Rimbun Klasik ni..rimbun or rendang is the same..
Opismate aku leh agak kot sape..
Aku malas nak ckp..nnti skandal lak..auwww..haha

TQ To Mr XYZ..U memang besh la among the best..
Lenkali aku bg ko Voucher KFC lak ek..hehe..[macam lah selalu dapat]
Suke ai tau..mood di opis jd happy bile dpt Voucher tu..



...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

16 comments:

♥S@R@♥ said...

adakah org yg sama..tettt
coz sara pun dpt gak..tp kt dalam laci..
cian lak coz buli budak tu..haha

mAr@ZiEy said...

Sis Sara

Tak tau la..coz den tak tau spe yg bg Sis Sara tu or org yg di syaki tu..kalau den..mmg syak sorg je..da mmg betul pun..coz dia ade tnye td..huhu..

Leh la shopping lps ni..yeyeyeyeye

asna cute said...

woo wooo cepat belanje asna meh hehe ;)

mAr@ZiEy said...

Asna

Meh dtg Bangi..akk belanja satay..hehe..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

20 hengget.....syok tu soping

heheheh jom pi jusco cheras selatan jom...hehehhe

Nana said...

wah beznye bole soping

rusli_zairin said...

mmm.. aku rasa yg bg tu bukan aku..hehe.. perasannya aku..
mar.. belanja la aku sate tu.. hari2 aku dtg bangi.. tak ngaso pun

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyeee akak!

klu ifa dpt surprise camtuh..
trs tersengeh2 jek time keje!
hahahaha...

chokio_nia said...

wah..bes nye..dpt free tu..huhu

mAr@ZiEy said...

Yanie

Jom nyopping!!!

mAr@ZiEy said...

Nana

Best sgt2..yeyeye

mAr@ZiEy said...

Rusli

Ko mmg perasan pun..hehe..nak mkn satay ke..dtg la time wedding aku..gerenti ade..hahaha

mAr@ZiEy said...

Ifa

Akak tersengih cam kerang busuk lg..hehe..biarlah org nak ckp ape..coz dorg dengki akk dpt voucher free..hehe

mAr@ZiEy said...

Ain

Kalau ain keje kat company akk..mesti ain pun dpt kan..hehe

Redbloodsnow said...

Uiisshh...suspen jek weh. ingatkan ape td. rupenye vousher...fuhhhh murah rezeki ziey kooo.

bek ati org yg kasi tuh bagi ek. x tanye ngan die ker...hehe :)

mAr@ZiEy said...

Ziey

Orang tu memang baik ati..lebih elok kalau dia baik ati..jgn dia ade hati ngan ai..jeles Pojie ai..ahahah..nak2 ai nak kwen..enggak bisa berscandal lg..hahahaha