04 November 2009

..No..Reject..~

Mesti ramai warga opis aku pelik kan..
Kenapa KAMI masih boleh menggunakan Internet secara biasa
Imbasan N3 klik sini

Actually tak jadi coz ade la org mengREJECT kan yer..
Maka nya..KAMI boleh menggunakan Internet secara meluas..
Tp..KAMI masih tak boleh menggunakan Facebook secara terang-terangan
Kalau kat opis aku online thru Yahoo je..

Mesti ramai tak tau kan camner kau buat..
Kalau korang nak tau..esok lusa punya N3 aku ajar ek..
Arini mood tak berapa nak elok la..
Maybe RED Time da muncul..hehehe

..XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

No comments: