13 November 2009

..Rangkuman ICC..~

Sorry to say la ek..
Aku lmbat sgt bercerita tntg Konvensyen ICC company aku..
Ate..aku tggu gambar2 dari photographer..hahah
Meh aku rangkumkan semua sekali ek..
Byk sebenarnya..tp sikit je la aku tohok ek nnti lambat lak loading picca tu..

+ Golongan Wanita & Gadis +

+ Golongan Lelaki & Teruna +

+ Tunggak ICC +

+ CEO of SIB +

+ Leader of ICC +

+ Setting seat masing-masing cepat +

+ Antara VVIP yang hadir..+

+ Mereka yang hadir +

+ Ucapan Ketua Juri +

+ Emcee yang cool & sporting +

+ Long Service Award +

+ Mereka yang menunggu turn untuk naik stage +

+ On Timer Team +

+ Group SMC..[ala..tak ingat la nama group...] +

+ Johan segala Juara..Sparc Team +

+ Clean & Clear Team +

+ Q-Team +

+ The Judges +

+ Stage of that day +

+ Aik..penat ke mendengar bos..hehe +

+ "U dapat jam pesyen camne..nak tgk.." +


+ Betapa bosan aku dok depan stage ni..hanya bermainkan Solitaire je..hehe +

+ Muka kepuasan bile sume da selesai..time ni tahap lapo jgn ckp la..+

Aku cabut awal..aku ade sesi mengecik kan baju lak..haha
Bie datang kejap je tunjuk muka kat belakang para tetamu..
Aku hanya nampak dari jauh je..tunjuk muka..posing depan pintu then balik..

Time dia datang tu..group On Timer present..
Amik..lagu Siam kuar..terus jd bahan laki aku tu..
"Ooo..konvensyen korang mmg kene pkai lagu Siam ke..tupai..tupai.."
Cess..jgn sebarang gelak ok..lagu Siam pun menang tau..

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

Redbloodsnow said...

hahaha..nampak muke sume tunjuk muke bosan...hikss

:P

mAr@ZiEy said...

Ziey

Tau takpe..soooooo bosan gler!!!!