01 December 2009

..Di Mana mAr@ZiEy..~

Tak menahan..ade ke orang cari aku kat opis..hehe
Yerla..aku kan kuli yang di cari bile di perlukan je..
Ate..nme pun kuli..hahaha

4 hari aku tak masuk opis start TODAY!!!
Kenapa..Mengapa..Di Mana aku berada..

Aku ade Training to become a Real Programmer..walaupun hanya beginner je..
Eceeehh..programmer konon..hehe
Erti kata lain..aku asisstant bos terbaru nanti..haha
Ewah...ewah...bangga siot!!!

Aku berpergian seorang diri sahaja..
Berdikari kan aku..haha..[sila la kentut jauh-jauh..hehe]
Seronok ok g training kat luar..takde la orang dok sesak kan kepala otak aku nanti..
Serius wei..skg ni..g keje pun da cam tak besh..asyik pk pasal kwen je..
Adooii..miang suar suer tol aku ni..haha
Kalau pg training kat luar..leh gak cuci mata ckt..cuci otak yang tepu ini..haha

Ok..segala N3 yang di key in adalah secara Auto Publish..
Memalam bute aku da set awal2 N3..
Nanti kesian blog ni tak berjalan dengan aktifnya..
Eh..korang..aku ade ura-ura nak bertukar tempat lain utk berblog la..
Lg besh secara fizikal dan mentalnya..haha
Tp belum di putuskan samada untuk aktif di sana or di sini..hehe



..XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

miss oren said...

congrates..gud luck ogeh

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nk bertukat blogging ke mana??

mAr@ZiEy said...

Miss Oren

TQ So much

mAr@ZiEy said...

Aisumi

Berblogging di thumblr..kat situ cool sgt2..akk da ade 1..tp tak berapa nak aktif sgt