08 December 2009

..Kuatkan Semangat..~

Ya Tuhan..ko kuatkan semangat ku..
Kuatkan semangat ku untuk bace blog kawan2 ku..
Sorry la geng..skg ni musim mengawan kan..haha
So..musim membaca blog akan slow ckt..

Ceh..alasan..
Tp..betul pe..skg ni..aku baca blog kwn2 aku yg tajuk yer cam pelik2 je..
Yang tak pelik..2 3 ari bru aku terkedek2 nak baca..
So far those yg rse aku arrived ur blog tu..
Tp..takde tinggal jejak kesumat aku..

Maknenya..mood malas aku menguasai la tu..hahaha
Pada mereka yg ade nmpk user aku meninggalkan jejak kesumat
Bravo..coz N3 korang memang berjaya menghalang kemalasan aku..hehe

Sorry byk2 ok..
Minggu ni adalah minggu yg penuh ngan kontroversi..
Kontroversi tentang perasaan aku..hahaha
Ya Tuhan..cepatlah muncul 2010..
Biar lah segala keresahan ku ini hilang cepat!!!!!!

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

5 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

sama la akak...

mood berblogging pn cam pus pus jek!

mAr@ZiEy said...

Ifa

Tu la psl..huhu..ke idea nak berblog ni da ilang di timpa ujan yg selalu trun ni..hehe =)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: mAr@ZiEy, mood dah ke lain dah tu... Huhuhu!!! Setelkan 1-1 ye... ::.

mAr@ZiEy said...

Sis Adar

Actually bende sume ni akan settle bile da lps sume majlis..heheh..mood bukan takan ke lain je..tp ntah ke mne2 je..

Redbloodsnow said...

hahaha...pilih bulu ea skrg. tajuk pelik bace cepat², tajuk x pelik...lemau nah buka ea..hahaha :P

pssttt..z lak, semangat bloghopping mmg ade tp kan...sobsobsob. zie selalu bz. kalau lah ade broadband n lappy kat umah...owhhh syorga nyer berblogging...hehehe