04 December 2009

..Masa Berlalu..~

Agak-agak..korang gerun taktgk wedding countdown tu..
Aku??...
Takde feeling langsung..

Dasar penipu...hahaha..
Gile ape takde feeling langsung..
Bak kate one of my opismate..
Jasad je kat opis..tp fikiran sume melayang kat awangan..

Yess...mmg betul..
Bukan takat kat opis je..kat mne2 je..
Ni al kisah ptg kelmarin..
Tp..korang jgn gelak ok..promise...haha..

Abis training awal..
So plan nak g Alamanda..
Saje tgk kedai kasut..hehe
Tgk meter minyak da merah..

Singgah la jap isi minyak kat Petronas..
Time nak byr tu..
"Minyak 20..pam 12.."
"Ye kak.."
"20..12.."
"Pe kak.."
"2o..12"
"Ha..."
"2012 la aku kawen.."
"Ok.."

Aku da cam..eh..ape aku ckp td ek..
Blur wei..tp aku rse aku sebut ayt yg terakhir tu..
Time isi tgh isi minyak..
One of forecourt staff dtg kat aku..

"Kak..budak kat dalam ckp tahniah.."
"Tahniah...utk ape.."
"Dia ckp akak nak kwen 2012"
Sah..mmg aku terlepas ckp ayt terakhir tu..

Senyum bagai kambing mengawan aku..haha
Fikiran pun da melayang nyah ke mane2 ntah..
Aku rse org lain nak kwen takde la teruk cam aku kan..
Maryam..Maryam..makin menjadi-jadi keterukan ko ni..

Stop...jgn gelak da..senyum je ok..hahha

...XOXOXOXOX...

mAr@ZiEy

2 comments:

JIVEBUMZ said...

penyakit angau sebelum kawen nie! hihi neway tahniah mar... mesti berdebar2 menanti hari disatukan yer..

mAr@ZiEy said...

Sis Ila

Tu la penyakit yg mkin teruk..huhu..TQ sis