09 December 2009

..Mood = BOSAN...~

Minggu ni adalah minggu KEBOSANAN aku..
Da la minggu KEMALASAN + KEBOSANAN = MALBOS..haha
Serius la..bosan da aku..

Bosan ngan segala debaran yg aku rse..hahah
Boleh di terima tak..hehe
Serius wei..bgn je tdo...baca doa bgn tdo..terus terpk..
"Eh..aku da nak kwen da.."
Terus berdebar semacam...

Kan bagus kalau aku ni takde feeling kejap..hahah
Kejap je la..kang lelame mau org ckp aku nni hati kering..lalala
Skg Bie tgh pening..pasal Tol..

Bukan Tol Plus or Kesas tu..
Ni Tol yg org tahan time pengantin lelaki nak g jumpe pengantin perempuan tu..
Selalunya org Johor akan buat Tol tu..
Tp..majlis aku nanti..aku pun tak sure ade ke tak..
Sekali makcik2 aku nak buat..gasak la rombongan lelaki..

Yang aku tau..Tol ni kire berbalas pantun camtu..
Berbalas pantun 1..kene bg duit lg..
Makin pening la bakal laki aku tu...adooiii..
Da la peel makcik2 aku ni lain mcm ckt..suke buat bende last minute tnpa information..

Nanti..tgh aku dok terkedek2 nak bergandingan ngan laki aku..
Sekali...
"Stop...kene lalu Tol dulu.."
Tak pasal2..terbantut keghairahan ktorg nak bergandingan...hahaha

Adooiiihai....camne nak ilangkan mood tak baik ni..

..XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

JIVEBUMZ said...

jgn bosan2.. tak lama dah tu nak meniti hari bahagia.. kad jemputan untuk akak tak de ker? :P

mAr@ZiEy said...

Sis Ila..

Nak pos..tp add akk da ilang...huhu..kesian akk kan..3x sy mtk add akk..hehe =)

Redbloodsnow said...

MALBOS ea...satu ayat yg baru. hehehe


:P

mAr@ZiEy said...

Ziey

Hahaha..I'm So MALBOS