19 January 2010

..Berakhir Sudah..~

Cinta Sejati
Kadang-kadang Manusia Selalu Leka
Tanpa Di sedari
Ia Berada Di Depan Kita


Lebih kurang macam tu la ayat last episod Cinta Balqis
Ending yg touching..waaaa..
Aku siap berebut ngan adik aku nak tgk last episod cerita tu..hehehe
Nasib la kat bilik aku ade TV..kalau tak..meroyan aku..hahahah

Ibu tiri Emran/Ezany akhirnya mengaku..
Marissa & Mukhriz anak kandung dia..wooo...[aku da agak da..]
Baharom rase yer jd mereng kot..yerla..kene tipu idup-idup..
Ish..kalau da mati camner nak tipu kan..hehehe

Si Hassan kene tembak dek orang jahat upahan Ibu Tiri Durjana tu..hehe
Idup ok..tak mati pun..biasalah citer melayu..hehe
Time kat hospital la si Balqis ngaku yg dia cintakan Hassan..
Sambil di dengari Ezany...auuww...part tu la cam..[bayangkan sendiri..]
Bile si Ezany tnye Irfan..
"Irfan nak tak Abi jadi Papa no 2"
"Nak...nak..nak.."
Laju je air mata si Ezany tu..cam menusuk jantung sanubari dia..

Akhirnya Ezany ceraikan Balqis
Dan..
Balqis kawen ngan Hassan..
Mak Tiri Durjana tu masuk lokap..padan muka ko org jahat..hahaha
See..touching tak ending tu..hehehe

Sekian sahaja laporan dari mAr@ZiEy
Pada mereka yg terlepas tgk last episod tu..
Terutama Kakak Kupu-Kupu Terbang Melayang..
Sila layari TV3 Website ok..

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

7 comments:

♥ QaseH ♥ said...

owh akk ni pulun tgok gak ea citer tu...

tp cm x der ksdhn hbis jer kak,,,

mana mimi ngan makcik dyer yang sewel tu....

ray maner....

mastermid jer masuk lokap,,,x best...hehehehe

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Ish..org jht kene la msuk lokap..kalau tak msuk lokap nak masuk mane lg..tak kan nak biarkan berkeliaran lak..hehehe

♥S@R@♥ said...

tq2..ingatkn balqis bersama ezany semula..rupanya dgn abg hassan..huhu

♥S@R@♥ said...

tq2..ingatkn balqis bersama ezany semula..rupanya dgn abg hassan..huhu

mAr@ZiEy said...

Sis Sara

Tu la..cerita drama mmg cmtu..ape yg di sangka..lain yg jadi..hehehe

Redbloodsnow said...

alahai...zie terlepas :( mcm gnie ea ending dia. cam kesian jek kat ezany tuh :(

mAr@ZiEy said...

Ziey

Ending tu mmg lebih kesiankan kat Ezany tu..tp happy ending gak la..walaupun ade yg terluka..huhuhu