05 January 2010

..Design dari Mu..`

First of all..TQ to my beloved frenzy frenz Sue
Coz dia sudi design Banner ngan Bunting wedding aku
Perancangan awal mmg aku design bunting ngan banner..
Tp..2,3 design siap..terus cam rse tak lawa..biasalah aku..mmg selalu camtu

Alhamdulillah..Sue sudi designkan..
Aku cuma mentouch up kan bg cantek ckt..hehe..[cantek ke..]
Banner ngan Bunting ni aku gunakan kenduri kedua-dua pihak..
Jimat kos beb..printing lak mmg under budget gler..

So..sesape yg kepingin Banner ngan Bunting utk wedding u all..
Jgn malu jgn tersipu-sipu leh contact aku je..
Tak cukup ngan aku..Sue pun ade..hehehe

Nak tgk Banner & Bunting Wedding aku..meh sini tgk..






+ Banner mAr@ZiEy +

+ See..cantek tak..heheh..+

+ Pintu Gerbang Kampung ku..+

Tolong refer gmbar di atas ok..
Nampak tak canopy tu..haaaa..
Tu la kawasan umah Ketua Puteri Umno..[skg tak tau la still manjawat lg ke tak..]
Dato' Noraini Ahmad..
Actually aku nak gtau ade Bunting aku kat pintu gerbang tu..hehehe..

Psstt:..aritu print 2 Bunting ngan 2 Banner..abis je kenduri sume berebut nak amik..
MIL amik 1 Banner..Atok belah Papa amik 1 Banner..Mak Wan belah Mama amik 1 Bunting
Sume ckp nak wat kenangan masa depan..huhuhuh..dlm bilik KAMI ade 1 Bunting je..tu pun ade org nak..tp KAMI terpaksa tolak permintaannya..huhu


...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

Redbloodsnow said...

serious yang. cantik giler banner n banting mar n ziey tuh taw dear. jeles ai tgk...huhu.

xpe next year zie wat ala² ginie gak..hikhkhik


:P

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

nanti gantung banner n bunting dalam bilik k...

hahahhah

mAr@ZiEy said...

Ziey

TQ Babe..next year kalau Ziey nak Mar designkan pun leh..takde hal la..

mAr@ZiEy said...

Yanie

Dlm bilik ktorg ade bunting je..yg lain da di rembat oleh nenek,MIL..huhuhu

JIVEBUMZ said...

bunting mar meletopppp gitu! merah membara

asna cute said...

zaman skrg org selalu buat banner kan.. =)

mAr@ZiEy said...

Sis Ila

Actually color bunting ngan banner tu bukan merah tp dark brown..tp bile kat PC color merah..huhu..

mAr@ZiEy said...

Asna

Actually ade gak certain tmpt yg buat kad kwen mmg akan bg free bunting or banner..tu pon kalau buat >1000 keping la..lgpun buat banner ngan bunting ni senang org nak nmpk..kalau dlu letak signboard kad manila mmg sush org nak perasan..huhuu...nnti Asna kwen buat la banner or bunting..ehehe..