11 January 2010

|Maklumlah..|

Aku da lame tak buat Tutorial kan..
Takpe..meh aku buat Tutorial..
Actually arini mood aku tak berapa nak baik..
Maybe aku masih terkejut ngan kejadian ari Sabtu tu kot..
Doakan yg terbaik utk KAMI ok..

Ni nak bg tutorial kat mereka yg da kwen or nak kwen..
Pada mereka yg tak nak kwen..tak yah amik tau..hehe
Bg mereka yg nak kwen lak..pastikan tarikh da ade ok..
Kalau takde tarikh takleh pakai gak tutorial ni..hahaha

Memula aku nak tunjuk 1 bende..
Perhatikan dengan teliti ok..

| Ape yg lain ngan desktop aku ni..cuba lihat dengan teliti |

Jumpe tak..kalau tak jumpe meh aku gtau..
Kat area belah kanan atas..ade box yg aku merahkan..
Perasan tak..kalau tak..takpe lah..
Aku bg besar ckt gambar yer ok..

| Tadaaaa...|

Actually tu wedding countdown aku..[leh ke di kategorikan sbg countdown lg..hehe]
For those yg mmg xcited nak mengira tarikh kwen..kiraan da bpe lme kwen ke..
Korang leh wat gak kat desktop PC or Lappy korang tu..
Tp dengan 1 syarat..kene download ini software dlu ok..

Klik sini untuk download

Da download tu..korg just tekan RUN je..then set la time yer ok..
Senang je..automatik da terpapar kat desktop korang tu..
Selamat Berjaya yer kengkawan..

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

Redbloodsnow said...

Yeahhh..aizat menanggg :) Dah kaya, kaya lagi kan...hehe :P

mAr@ZiEy said...

Ziey

Tu la..jom kter paw kekayaan yer..hehehhe