04 January 2010

..New Day Begin..~

Permulaan N3 di mulai dengan gambar ini..


Ya...arini aku start keje setelah bercuti sakan..almost 3 weeks aku bercuti..
So arini..New year..New day..New status aku bekerja dengan segala yg baru..
3 minggu bercuti adalah 1 pengalaman yg plg bermakna
Mereng la kalau ckp tak bermakna...tol tak..

Honeymoon..KAMI terpaksa postpone trip Honeymoon KAMI..
Salah satu sebab musabab yer..KAMI demam serentak di hari yg sepatutnya KAMI bercanda
Ape tak yer..korang igt pengantin baru ni jd Raja Sehari ke..
Raja Permaisuri setengah hari je tau..
After that...haa...di gasaknya ngan periuk belanga sume..
Da la mlm pun KAMI bekerja..[opppssss...statement maut ni..hahahaha]

Syukur alhamdulillah sume selamat dan berjalan dengan lancar..
So..thn ni azam da berubah ckt..
Moga azam yg di impikan termakbul hendaknya..
AMIN

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

16 comments:

asna cute said...

muahahahaahah =p statement maut tue mmg agak

FUHHHYOOOOO! hahahha =p

selamat tahun baru kak!~ =)

~ceRRy beRRy~ said...

cantiknyeeee....

akak pakai jubah upenye!
cunlaaa...

akak, nk tgk gmbr bsanding :)

♥S@R@♥ said...

lum sempt nak sapa pengantin baru ni..hehe

cantik baju tu..tepek la lagi gmbr..huhu

JIVEBUMZ said...

welcome back mar@ziey!
huiii tak sabar nak dengo crite pengantin baru nie haa... ala ciannye demam lak kedua2 nye.. tak pe take care yer yunk.. jgn lupa makan ubat dan upload manyak g gambo kawen korang taw!

hepi new year!

mAr@ZiEy said...

Asna

Maut tp tak leh di matikan..hehehe

Happy New Year too..Haa...lps ni giliran Asna plak..tak sbr rse yer nak tggu..hehe

mAr@ZiEy said...

Ifa

A'ah..mmg niat awal nak pkai jubah coz senang dan selesa sgt2..

Ala..gmbr sanding tak de lg..CD lom dpt lg..nnti kalau da dpt akk tayang ek

mAr@ZiEy said...

Sis Sara

tu la psl..ooo..takan tkut kot nak sapa Puan Maryam ni..hehehe

TQ..

mAr@ZiEy said...

Sis Ila

Skg da ok da..tp still haaaaccchhoooommm je..mklumlah demam penat..gmbr wedding ade yg da upload ckt kat FB..yg lain lom dpt lg dr photogrpaher..huhuhu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

demam TERKEJUT kot....ahhahha
malam2 kena KEJE....
selalu nyer keje time pagi sampai petang jer kan...

opsss...hahahhahha

mAr@ZiEy said...

Yanie

Tau takpe..mau terkejut ini badan..hahaha..24H keje..kihkihkih

.ArianiAizat. said...

hamboih2 berseri serinya wajah penganten br neh :)
yg bab2 kerja OT tetengah mlm tuh mmg xleh nx ckp ape la pengnten br kaannn?hihik...tu yg smpai terdemam demam tuh! :)

♥z@z@♥ said...

wakakaka...statement maut tue i likeeee...=D
pengantin baru mmg sentiase bekerja malam..haha...

SELAMAT PENGANTIN BARU...=)

mAr@ZiEy said...

Sis Naniey

Hehehehe..ya betul..takleh nak ngelat da kalau OT tgh mlm..hahahah

Sis pun ape kurangnya..seri penganten baru tak ilang lg..suke tau

mAr@ZiEy said...

Zaza

Hahaha..kerja tanpa di beri upah..waaaa...lg sekali statemnt maut..hehehe

Redbloodsnow said...

welcome back mar. rindu giler nk bc ur entry. haaa cpt² update taw. x sbr nk tgk pic kawen mar...hikhikhik.

both of u look gojes in white wehhh...:)

mAr@ZiEy said...

Ziey

TQ Babe..pic kwen ade yg da upload kat Facebook la yang..usha la my Page ok..kat blog ckt2..tp tak byk pun..lom dpt lg dr photogrpaher..huhu