26 January 2010

.What Do You Feel.

Memula..aku nak korang tarik nafas panjang-panjang dulu..
Da tarik nafas da..
Ok..meh kter saksikan ape yg aku jumpe time jenjalan kat blog org
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Membara weiii...sape tak membara..
Dasar manusia laknat plg durjana lg SETAN + IBLIS tol..

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

14 comments:

ezzati said...

ada tgk ni..dah flag dah pun itu blog..

mAr@ZiEy said...

Ezzati

Jom kter sesame boo blog tu..

♥ QaseH ♥ said...

wei kak,,,dasyat...

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Tu la..maha dashyat kan..jom kter rejam..hahahaha

mun said...

banyak blog cmni k.tiey, if u read one of those comment awk leh jumpa lagi banyak link.

one of them siap main tukar ayat quran n kata kenapa quran suka mengumpat org kafir n wat if ayat "org kafir" dlm quran tu ditukarkn kpd "org muslim" ha trasa tak mcmana yg dorg rs.

seriously dumb ass!

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...dah tgk da blog tu....
sengaja nak menaikkan kemarahan umat Islam... Mmg sangat melampau... geram!!!

Azwandy Bin Muhamad said...

utk kebaikkan empunya blog... baik remove gambar karikatur yg kedua tu...Ckp lah si laknat tu letak kat blog dia...

mAr@ZiEy said...

Mun

Tu la..lps tgk blog awk la kter terus link ke blog laknat tu..tgk sume komen..cam byk sgt..smpai tak terlarat nak bce..tp ade gak yg kter tgk blog lain..lg maha dashayt..

Dorg ni mmg berani mati kan..waaaa..ni pun nak hentam gak ni..

mAr@ZiEy said...

Azwandy

Bukan takat sgt melampau..tp terlalu melampau dan patut di rejam je org yg buat blog tu..ish..geram wei..

mAr@ZiEy said...

Azwandy

Ok..sy pun rse 1 gmbr da ckup utk menaik kan kemarahan org kan..

Azwandy Bin Muhamad said...

bgs la dah remove... Semoga si laknat tu mendapat balasan yg maha dasyat...

mun said...

btw jgn layan sgt dorg ni, lg org komen lg dia suka. n kepala dia akan bergerak utk fikir what next.


indon yg tak beragama mcm tu la. gosh seriously dayum

mAr@ZiEy said...

Azwandy

Moga si laknat tu dpt balasan yg setimpal

mAr@ZiEy said...

Mun

Si laknat tu sje bikin org Islam ni panas berapi je kan..tak guna org indon kapir laknat..