01 February 2010

.Blog Kelayuan.

Sorry guys..
Weekend aritu..aku takde update 1 pun N3..
Kelembikan body aku yg memerlukan aku rehat la..

Serius la korg..org pregnant ni memang susah..
Nak-nak untuk 1st Trimester..perghhh...
Sekarang pun aku gagahkan juga datang keje..
Kalau nak ikutkan hati dan naluri aku serta kecergasan diri ni..
Memang aku tak pg keje..

Tp apakan daya..
Aku ade tanggungjawab yg perlu di laksanakan..
Baru terasa akan beratnya Mama mengadungkan aku dulu..
Waaa..Mama..Love U..

...XOXOXOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alaa..cian yunk..da mule kelayuan ke...saba k..demi baby..

♥ QaseH ♥ said...

SABAR EA KAK,,,

BESA LA KAN TU PGLAMAN PERTAMA,,,

CEYHPDAI JER NASIHATKAN ORG NI,,,HIKHIKHIK

mAr@ZiEy said...

Princess N

Serius mmg lembik gler..asyik nak baring je..

Babe..adiah tu..insyaAllah this week aku pos..igt nak pos last week..tp mcm2 hal terjadi..

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Tqvm..takpe..dari nasihat kat org tu..amik gak nasihat tu utk diri sendiri ek..heheh