12 February 2010

.Calendar 2010.

Ha...korang tomey tak ni..

Tomey kan..which one yg tomey..
Pada aku..sume tomey..
Bie...!!!...nak anak camtu..[tak beragak kan..hehehe]
Ok kengkawan..tu mukadimah calendar 2010 dalam bilik KAMI..
Sume hasil rembatan kencang hatrik adik aku..hahaha..
No la..supervisor dia bg sempena aku pregnant..serius wei..bos dia bg..
Da..supervisor adik aku suke berkenan kat dia kan..
Supervisor tempat keje lame da..skg tak lg..dok berkampung kat uniKL tu balik..


Memula dapat amik ko..ari-ari dok potong sane sini..
Rajin punya pasal..dok mengira sane sini..
Sambil zasss sane sini..sambil ngade2 cakap ngan baby tomey tu..
"Iyer anak Mummy..tengok ape tu.."

Masuk bulan ke 2

1 zasss pun takde..hehehe
Selalu yer Bie yg zasss...aku dok borak2 ngan baby tu je..heheh
Suke aku...

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

10 comments:

♥ QaseH ♥ said...

sis,,,

kitak nk wat satu permintaan bulih,,,,

kitak maw nengok gambar sis skarng,,,

pic ibu pregy cm ner,,,

boleh sik???..

plizzzzzz,,,,,

||| PöJìé PööH ||| said...

wahh menanti dgn penuh debarann..
heheh...

JIVEBUMZ said...

mesti mar tak sabar tunggu baby kuar nanti kan.. mesti comel macam mak ngan ayah dia..hihi


tahniah!!

♥z@z@♥ said...

wei yunk..letak pic perut...sokka....kalau leh satu badan nyer..nak tgk...lalala

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Boleh...nnti akk suh husband akk amik kan..akk skg ni mmg kekurangan kerajinan nak snap picca la..hehehe

mAr@ZiEy said...

Pojie

Debaran yg penuh ngan kenikmatan..hehehe

mAr@ZiEy said...

Sis Ila

Moga2 lebih comel dan montel dari Mummy ngan Daddy yer..hehehe

mAr@ZiEy said...

Zaza

Malu wei..aku tgk skg perut aku ni membesar coz aku pregnant or buncit pun aku takleh nak pk da..heheheh..coz aku rse still awal lg..tp perut da mmbuncit..heheh

Redbloodsnow said...

a'ah mar. sume comey² tapii....haaa ade tapi nyer gak..hikss. kalender yg 1st tuh palinggggggggg comel :P bluekss

mAr@ZiEy said...

Ziey..

Ade je ek TAPI tu..hehehe..