12 February 2010

.Esok Valentines.

Aku bukan nak bercerita tentang celebration Valentines aku..
Aku tak pernah celebrate pun..takde mase aku celebrate 1 ari je..hehehe
Aku celebrate 365D 24/7...yg tu aku ade mase..hahahah
Eh..korang celebrate ke...???
Tak baik tau celebrate 1 ari..baik celebrate 365D 24/7 tau..heheh

Eh..today da genap 2 bulan aku bergelar seorang isteri..
Dan da 7 minggu bergelar bakal Mummy...
Waaa...cepatkan masa berlalu..sungguh pantas dan ligat..hehehe
Ramai gak kengkawan aku plan kwen this year..majoriti bln 7..
Coz..nak sambut Ramadhan together mether gitu..auwww...so sweet..
And majoriti skoolamte aku...waaa...bagus2...aku suke korang kwen awal2..
Senang aku bergosip perihal orang dewasa..hehehe

Aku da 7 weeks pregnant..
Da mula nampak akan pembesaran perut ku..setelah di tolak kebuncitan ku..hahaha
Tak nampak sgt la..tp still comel lg..hehe..
Yehh...berat badan ku mulai turun naik..HB aku check kat klinik last 2 days is normal..
Tp..doktor nasihatkan aku berat badan takleh turun..kene naik je..waaaa

Ha...kerenah orang mengandung ni kdg2 pelik ckt..
Kalau dapat suami yg memang rajin layan kerenah bini yg ngade2 cam aku ni ok la..
Hahaha..aku skg..tepat jam 1130 pm ke atas akan mula rase nak makan something..
Aritu mintak Mee Goreng..then Kueh Tiaw Goreng..then Mee Sup..etc
Then..sume tu Bie gagahkan pg cari..and aku makan hanya 2 3 suap..
Agak2 korangkan..bengang tak kalau camtu..hehehe
Nasibla suami ku itu sungguh penyabar dan sentiasa sayang bini yer ni..

See...tak sama kan ngan tajuk N3 aku ni..
Kan da cakap..bukan nak citer tntg Valentines pun..
Cop..cam da lame aku tak tepek picca kat blog ni kan..
Takpe2..sat lagi aku tepek ok..

...XOXOXOXO..

mAr@ZiEy

4 comments:

♥ QaseH ♥ said...

hamboi sis,,,menderak ni,,,,

mkn 2 3 suap jer,,keingginyer cm x pnh jp lama ea,,,x baik taw,,

hihihihi,,,

paper pun kiter selalu dokan sis n bb chat k,,,,

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sis.. tepek pice sis.. winduu~ :D

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Tu la ragam org pregnant..kene di lyn like princess tau..hehehe..siap ugut lg kalau tak dpt..hehehe

mAr@ZiEy said...

Aisumi

Rindu ek..heheh..akk pun rindu kat muka akk kat blog ni..hehehe