23 February 2010

.Freshie.

Its New..Totally New..Freshie...aahhhhhhh

Moga Roh Rajin Update Blog menjelma pulak ok..

Sekarang aku dok bz bekerja tatkala bos mula menceceh dengan byk hal..

Maka yer..aku kene la "bekerja" dengan tekun dan rajin..

Dan di rumah aku mula "membungkang" like Duyung mencari Putera..[imagine sendiri]

Salam Freshie dariku

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

jeBateja said...

pehhh...best ke jadi duyung....jadi le PeRSoNa ke...Waja ke...sure BIE suka...ahakz

♥z@z@♥ said...

aku x larat sgt dah nie..rase cam nak cuti jek sbulan..

mAr@ZiEy said...

Budak jahat

Ish..aku just jd Duyung kat rumah je la..hahaha..jd Persona,Waja ape barang..Bie aku tak suke..tp cam Myvi ko maybe Bie aku suke..hehehe

mAr@ZiEy said...

Zaza

Aku pun same..kalau nak ikutkan hati naluri jahat aku..mmg aku apply cuti da..tp demi menjadi contoh yg baik utk baby kan..kuatkan semangat gak la aku ni..walaupun dalam hati nak je rehat panjang