03 February 2010

.iPad.


Damn..its so COOL like Iceberg..hahahaha
Sape yg rase iPad ni tak COOL..sila la pergi jejauh..
Korang bukan seangkatan dengan ku..hehehe..[kejam tak..?]

Ish..iPhone pun aku baru terhegeh-hegeh nak beli..
Da kuar plak iPad..
Ni yg bikin gue duit laki gue panas ni..hahahah


Eh..korang perasan tak..
Dalam CSI Series pun ade guna bnde alah ni..lebih kurang sama je..
Ke..bnde yg sama..huhuhuhu..
Waaa...Advance tol CSI kan..
Agak2..CSI Malaysia Advance tak cmtu..hehehe

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

chokio_nia said...

huhu..setau ain,dorg ckp function die tak bape nak okay pon kak..tp kalo de kool la..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sgtt teruja gn iPad ni okeh...kumpol duit ahh pai..hhuhuhu...

asna cute said...

cool!

mun said...

serius cool!
ada tgk gak preview cmne function dia
damn cool
but i know


the price also is damn hot!!

mAr@ZiEy said...

Ain

Yeke..akk ade gak dgr2 Iphone pun kdg2 tak ok gak..tp still cool kan..hehehe

mAr@ZiEy said...

Princess N

Yeezzzaaa...jom kumpul ramai2..this Mac iPad smpai kat Malaysia

mAr@ZiEy said...

Asna

Cool Babeh cool

mAr@ZiEy said...

Mun

Of course dear..kalau rupa pun da cool..price gerenti hot la..bru ade pro ngan kontra yer..hehehehe