22 February 2010

.Kelakar Ke?.

Kesah ni da lame..
Tp..takde sorg pun yg tau..kecuali Sis Ana..also one of my frenz
Tp..sebelum aku citer..better korg gelak dulu la..
Kelakar ke tak..better korg gelak je..hehehe..[waaa..paksa gelak plak..]

Dedulu punya citer la..
Aku ade seorang kawan yg pregnant..almost 7-8 months
Dan perut yer sungguh besar dan sarat..
"Mar ko tak pernah pegang perut aku kan sejak aku pregnant"
"Ok la..aku pegang..buat cukup syarat"
Sekali..time aku pegang tu..
Baby dalam perut tgh tendang..dan terasa kat tapak tangan aku..
Tendangan yer mmg bertubi..

Balik rumah mmg terasa sampai ke malam..
Esok yer aku demam...serius aku demam..
Kire yer aku terkejut bile baby tu menendang perut kawan aku..bertubi lak tu..
1st time in my life rase tendangan baby dalam perut..
Even kalau makcik2 aku pregnant pun..lg aku jauhkan diri dari perut dorg..

Sekarang aku da pregnant..
Korang agak2 aku demam ke pengsan nnti if baby tu kick aku bertubi-tubi..
Ni kesah benar dan betul..
Kalau la kawan aku tu still ade lg kat Malaysia ni..
Rase yer dia org pertama akan gelak kan aku kalau tau aku pregnant..

Sape nak sambung gelak..
Sila teruskan..hehehehe

Psstt..: Bie da puas gelak kan aku sejak tau aku pregnant..

...XOXOXOXO...


mAr@ZiEy

8 comments:

asna cute said...

hahaha =p

mmg kelakar akak nie!

hahahaha =pp

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehee.. sumi xpenah rasa camne.. tingin gak.. :D

smiley said...

hahahaha....biar betul sampai demam semata-mata sebab rase tendangan bayi...kak...nth2 baby tuh ade power tendangan cam beckham kot...tuh yg smpai demam...hehehe...gurau jer...

regards,
Triplesmiley

♥z@z@♥ said...

aku penah rase kawan aku punye perut..beshh ooo biler baby tue nendang..syok plak rasenye..hehe

mAr@ZiEy said...

Asna

Haa...gelak la besar ek..ooo...gelak kan akk ek...kter tgk nnti Asna Pregnant camner

mAr@ZiEy said...

Aisumi

Nak rase ek..insyaAllah kalau baby akk da mula gerak2..akk bg Aisumi rase..hehehe..waaaa

mAr@ZiEy said...

smiley

Tu la..mmg baby boy pun baby tu..tp serius mmg kuat..bertubi2 plak tu..

mAr@ZiEy said...

Zaza

Hehehe..aku terkejut kot time tu..yerla tetiba je..bertubi2 plak tu..tu yg demam