24 February 2010

.Kerja Like Hujan.

Arini aku pg kerja dengan hati kental..
Kental gler..hahaha..
Ape tak yer..pepagi tgk tank petrol da merah...sah..mesti adik aku pkai kete last nite
Suke curi-curi pakai..sekali pakai sampai keluar warning tank petrol

Dari rumah sampai la Shell Seksyen 1
Bawak kete takat 60KM/J...
Kental tak kental..hahah..orang pepagi la nak cepat..aku leh plak bwk slow
Nasib sampai dengan jayanya..kalau tak...mau aku bikin sketsa tepi jalan

Sampai opis plak..perghhh...
Dapat kerja like hujan yg turun..
Berduyun beb kerja dapat..
Orang lain boleh buat..orang tu nak gak aku buat..aku sekeh kang kepala
Aku tau la aku ni paling kecik dalam department tu..[waaa..perasan tau]

Sume nak sumbat keje kat aku..
Kalau boses bagi aku kene la terima..
Ni tak..orang seangkatan dengan aku pun bg keje kat aku..
Sekeh kang..eeee...tak suke..nasib ko kertu..kalau memuda..nahas aku bebel kat ko..

Psstt..skg ni big bos aku tgh gerak gempur tekanan kat all staff dia..kesian kat "someone" tu



...XOXOXO...

mAr@ZiEy

5 comments:

♥S@R@♥ said...

wahh..dah tukar template..soft je..

sabau aje la..
ditelan mati mak diluah mati bapak..huhu

sian mak buyung..sara yg xpregnant ni lak yg xda mood nak keje..adeii

♥z@z@♥ said...

sapekah 'someone' yg malang tue..huhu

mAr@ZiEy said...

Sis Sara

Naluri hati seorang ibu kuat mengatakan bakal baby seorang girl..hehehehe...tu yg tukar template ala2 soft gitu..[motip sebenar terbongkar]

Mmg tgh sabar la ni..kter yg sibuk bekerja lg mau bikin sibuk ngan kelambakan kerja yg ade..padahal org tu leh goyang badan tgk website yg takde kene mgena lgsung ngan keje..issshhhhh geram tol...

Ish..mak buyung tu slow2 ckt sebut..malu plak..hehehe..ala..org tu mood lain..mood kawen je ade skg ni..hehehe

mAr@ZiEy said...

Zaza

"someone" yg seangkatan dgn aku gak..tp berlainan kerja..hehehe..kesian dia kene warning ngan bos..da la aku tgk dia cam layu je..lg kene warning ngan bos..tekanan aku kalau jd "someone" tu..

JIVEBUMZ said...

wow blog mar dah berwajah baru.. biru gituw!

sabar jela yunk dah keje kan.. jgn moddy2 eh nanti jejas baby kat dalam peyut tu..hihi