02 February 2010

.Kontroversi.

Tak menahan tajuk..hahaha
Takde pape pun..ni al kisah perbualan aku, Mama, Ijan, Bie..

I : Kak..time ko pregnant ni ko kene syg kat aku lebih kak..

A : Pesal plak..

I : Nanti anak ko sebijik cam aku..muka aku ni murah rezeki

M : Perasan..

I : Betul..pg je mane2..ade je orang offer keje..

M : Keje pun tak betul..keje masuk kul 10 pg..kul 950 pg baru bangun..sape nak..

I : Eh..byk kali lewat la bos asyik panggil keje je..orang tak mintak pun

M : Sebab da takde orang da nak keje kat situ

I : Sape cakap..berduyun org datang mintak keje..Ijan gak di cari..

M : Jangan perasan la Cek Mek oiii..

I : Betul..muka aku ni muka rezeki..belum abis belajar da 5 offer job aku dapat..sume dari company besar..

B : Company ape ko dapat

I : Petronas Permata, UNITEN, Pharmaniaga..

B : Cehh...tak besar pun...

I : Oit..besar gergasi per

M : Tp..nak sayang sgt pun takleh..nak benci sgt pun tak leh..

I : Ha kak..ko jgn syg sgt kat Jotak ni..nanti perangai anak ko mcm Jotak..merana ko nak jage..

M : Ko baca je surah Yusuf..hensem dan jelita la anak ko nanti..

B : Saya nak anak saya macam Fauzi Ghazali..

A : No way...anak mesti ikut Mummy yer..

I : Da..gado plak..ikut muka aku je..abis cerita..senang idup ko nanti..

M : A'ah..senang..da besar jd anak dara pemalas..bgn pun petang..

I : Takpe kak..nanti aku mintak kat bos aku gambar baby yg comel cute..ko gantung kat bilik ko..tak pun..aku bg gambar aku yg plg cun kat ko

B : Sukati ko la Cek Mek..jgn kuar muka si Sengal sudah..

I : Oitt...Oit..Si Sengal jgn sebut..sensitip


Kesimpulan yer..
Mummy yer nak rupa cam sape ek..hehehehe

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhhuu..berebut sume nk muke baby cane kn....pbualan y cute..

ezzati said...

kikik...sume berebut:p

mAr@ZiEy said...

Princess N

Mmg..tu lom campur ngan FIL..maklumlah..Mar anak sulung..so nnti Mama dpt la cucu sulong..adik plak dpt anak buah sulung..hehehe

mAr@ZiEy said...

Ezzati

Tu la psl..berebut nak ikut muka sape..hehe

♥ QaseH ♥ said...

so sweet la kak,,,,

shonok nyer,,,hehehehe

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Seronok sgt2..seronok tgk dorg berebut nak muka sape..hehehe

asna cute said...

wooo wooo nanti mesti cute jer biler bby dh mkin mbesar. kak nti amik gmbr perut 3 buln, 4 bulan 5 buln, smpi 9 buln ek hehe =)

mAr@ZiEy said...

Asna

InsyaAllah..kalau baby ni bg la..heheheh