02 February 2010

.Rehat Jap.

Arini kurang ckt N3..
Ade pun coz tu aku da set semalam..tu je yg aku larat nak buat
Abis je buat N3 tu..aku da lembik gler..
Sampaikan solat Isyak kul 2 pagi..nasib Bie kejutkan..

Arini..pepagi lagi da pg Klinik Kesihatan utk 1st check up aku..
Tak tersangka plak aku da 5 minggu pregnant..hehehe
Kawen da 7 minggu..hehe..mmg bunting pelamin gler la ni..hahaha

So far td aku check up dapat pujian dari Nurse tu..
Aku punyer berat cantek..blood presure aku pun cantek..sume cantek la..
Maklumlah 1st time check up..
Cuba la kalau da 5x check up..mesti tak cantek da..hehehe

Time tgh menunggu tu..ktorg dipanggil utk sesi taklimat..
Student KUIS Year 3 ade pembentangan depan lecture dorg..
So..KAMI ibu..ibu mengandung di panggil..
Waa...aku da dlm kategori ibu mengandung da skg..hehehe

Aku tgk..ramai org yg pregnant 1st baby ni muda2..
Time aku check up..majoriti umur 23-30..
Waa..Nurse ade gtau td..umur muda la bagus utk pregnant..
Kalau kawen lewat sgt..takut kandungan ade problem..
Time taklimat tu ade gak dorg ckp umur terbaik utk kwen and pregnant..
Tp..bg aku tu sume Jodoh & Rezeki dari Tuhan

So arini aku nak settle kan keje yg almost done ni..
Sok da kene present kat boses..
Tetiba cam cuak plak..nasib la arini boses aku sume takde..
Nak ngulat takleh..kene la maintain prestasi aku last year..
Cam tak sangka plak prestasi aku last year menjangkaui ape yg aku target..
Syukur Alhamdulillah..

Ok guys..doakan utk aku and my Baby ni ok..
Muahhh..

...XOXOXOXOX...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥ QaseH ♥ said...

wa dasyat r kak,,,

bunting pelamin sungguh ni,,,

t sy da kwen leh r tunjuk ajar ku shifu,,,hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...lps ni jage lg..next check up mst bagus lg..

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Rezeki dari Tuhan..syukur alhamdulillah..doakan moga kekal..

mAr@ZiEy said...

Princess N

InsyaAllah lg bagus..

♥z@z@♥ said...

x sabar nk masuk dlm kategori ibu mengandung jgk..huhu

mAr@ZiEy said...

Zaza

U Will..sabar yer dear..