08 February 2010

.Serius Terkejut.

Dulu bercinta bagai nak rak..
Bak merpati dua sejoli..
Tp sekarang..
Kenapa dengan org lain plak ko ikat janji..

Janganlah bikin family malu plak..
Sedar la wahai manusia..
1 Apartment tau kesah cintan ko dulu..
Oppsss...terlebih plak..

...XOXOXOX...

mAr@ZiEy

11 comments:

Honey Bee said...

dh tak der jodoh dia kan..nak buat cm ner...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

apekahh ini..???

asna cute said...

kawan asna pun penh kena. bcinta org lain. Kawin dgn orang lain..

chokio_nia said...

ooppppsieee..ne mcm nak gosip je kak..hehe

mAr@ZiEy said...

Honey Bee

Yup..tu name yer jodoh kan..tp kalau sblm tu da tau jodoh kter lom tau lg ngan sape..wajib kter jage maruah kter kan sblm ia menjadi satu perbuatan yg mendatangkan fitnah..tol tak..

mAr@ZiEy said...

Princess N

Takde pape..keluhan hati seorang sahabat

mAr@ZiEy said...

Asna

Tu la psl..akk geram kat member akk yg sorg ni..dia tu da la perempuan..tp..ntah la..susah nak ckp kalau org da kene culture shock ni..

mAr@ZiEy said...

Ain..

Fuuhhh...terjah..hehehe

♥z@z@♥ said...

yunk, aku bkn kire sndiri tp aku calculate dkt babygaga.com..aku just masukkan tarikh aku last period then dia kuar due aku 12/10..then dia tulis aku 5 weeks 1 day..akak ku kire due pun same gak 12/10..esok aku nk g klinik gov tuk cek & daftar balik..huhu

mAr@ZiEy said...

Zaza

Ooo...better ko g check up ngan doktor..puas ati lorh..heheh..suke aku ade geng ibu mengandung ni..hehe

Ayu Rahaman said...

mar, ni pasal minah yang ko mintak aku tgkkan pic dia tu ke?