11 February 2010

.Welcome Back.

Sepi kan blog tanpa N3 baru..
Ampun maaf di pinta..
2 days MC..amik ko...MC sesaje...
Every week MC..ape nak jadi ni..
Da..doktor yg bg kan..sebagai pesakit..kene lah ikut arahan doktor kan..hehehe

Ok..aku nak bercerita tentang cerita gembira..
Waaa..gembira aje..
For those yg tau..aku nak citer gak..utk mereka yg tak tau..
Actually aku gembira gler..coz
Ramai sgt geng2 blog aku yg pregnant this year and insyaAllah akan deliver this year gak..
Also..anak2 kter sebaya..heheheh
Seronok bukan..heheh..sape tak seronok wei..
Ade geng ibu2 mengandung kat blog..suke acik tau..

Nak senarai ke..waaa...siap ade senarai lg..
1. Sis Ana..[due date yer this March..I Think So]
2. Syana..[due date yer tak tau..tp aku leh agak bile..hehe]
3. Ceera..[Mama Aktif wei dia ni..suke aku..]
4. Sue Anne..[yg ni bru je deliver..tp aku tetap nak senaraikan nama dia]
5. Sis Naniey..[sis yg plg aku admire dlm blog ni..psstt..anak yer anak kapal ok..hehehe..]
6. Zaza..[ni member aku yg plg best..bru je chit chat about pregnancy..tup tup..dia pregnant..suke aku]
7. Miera..[ni opismate Sis Ana..tp tetap kwn aku gak..suke aku..]
8. Eliana..[aku suke sgt blog dia..very the sempoi gitu..]
9. Nad..[tinggal di Bangi..dan blog yer mmg cute cam owner yer..]

So far takat tu je yg aku leh cari..
Nanti aku senaraikan lg ek..hehehe

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

12 comments:

♥ QaseH ♥ said...

hehehe,,,kiter x der lor,,kwen pun dok g,,,,

hehehehe

mAr@ZiEy said...

Qaseh

Ha..tu kene kwen thn ni gak klu nak join the club..hehehe

.ArianiAizat. said...

malu-lah *___*
boleh buat club neh :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

after u deliver..N plaks...wahhhh...yunk..mau tips bunting pelamin...wee..da gatal da ni..

mAr@ZiEy said...

Sis Naniey

Jom..please come to the club

mAr@ZiEy said...

Princess N

Cayalah..planning yg bagus dan cantek..heheh..tips..eh..bukan aritu da send ke..hehehe

CikPuanMiera said...

to N : hahahaha da gatai beno kamu.. muahaha.. xpe xpe.. bagos tu.. perancangan.. :p

to mar : thanks yunk

♥z@z@♥ said...

yes sayep termasuk dlm list..hikssss..tue la kan yunk, baru jek ckp sal pregnant and bg tips bagai..alih² mmg da ade dlm pewut nie ha...huhu

mAr@ZiEy said...

Miera

Sama2..moga ank kter nnti bakal menerajui aktiviti kter as a blogger..hehehe..waaaa

mAr@ZiEy said...

Zaza

Tau takpe..bile imbas blk time kter chat..tergelak pun ade aku sorg2..hehehe...sekali tup2 ko pregnant..hahaha..tu name yer rezeki tuhan..kter je yg tak tau..hehehe

SyaNa said...

aku due bulan 7 ni
insya Allah :)

nadxoxo said...

hehehe bagusla ada list nih boleh wat panduan :D